"Sende hiç evli kadın havası yok"

Güncelleme Tarihi:

Sende hiç evli kadın havası yok
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 02, 2008 00:00

Alişan ve Çağla Şıkel’in yeni başlayan programlarının ilk konuğu Emre Altuğ oldu. Altuğ, programda düğünleriyle ilginç açıklamalar yaptı...

Haberin Devamı

ÇOK KONUŞULAN DÜĞÜNDEN KARELER

ÇAĞLA ŞIKEL'İN FOTOĞRAFLARI

Show TV’nin sabah programı ’HerÅŸey Dahil’ bu sabah baÅŸladı. AliÅŸan ve ÇaÄŸla Şıkel’in sundukları programın ilk konukları Necla Nazır ve Emre AltuÄŸ idi.Â

Kısa bir süre önce Çağla Şıkel ile hayatını birleştiren Emre Altuğ’un ilk kez ekranda eşiyle yanyana olmasının verdiği heyecan gözlerden kaçmadı.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Emre Altuğ, Alişan’ın ’Düğünde size ne taktılar?’ sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Altuğ, "Sorma ya o konuda biraz.... Arkadaşlar sağolsun herhalde gelmeleri yeter diye düşündüler" ifadesini kullandı. Altuğ, Türk geleneklerindeki takı takma merasimi ve bu merasim sırasındaki anonsların da çok önemli olduğunu anladığını esprili bir dille söyleyerek "Farkettim ki önemli bir şeymiş şu, ’Gelinin amcasından...’ falan diye. Çünkü bunu duyan dayı, amcayı geçmek için yarışa girebiliyor. Onu yapmak lazımmış" diye konuştu.

Haberin Devamı

Altuğ daha sonra söylediklerinin sadece bir espri olduğunu belirterek "Şaka yapıyorum tabi ki. Çok değerli misafirlerimiz sağolsunlar, bizi ihya ettiler. Herhalde artık çalışmamıza gerek kalmadı diye düşünüyorum. Zevk için yapıyoruz bunları" dedi.

Emre Altuğ, bu konuşmalar sırasında ilginç bir itirafta da bulundu. Altuğ, Şıkel’e şaka yollu atıfta bulunarak "Ben böyle konuşuyorum ama takıları göremedim daha. Torladı topladı yok etti. Nerde bilmiyorum yani" ifadesini kullandı. Çağla Şıkel ise gülümsemekle yetindi.

Evliliği anlayamadık daha

Evlendiklerinden beri birlikte hiç bir yere gitmediklerini söyleyen Emre Altuğ, düğünün ertesi günü dahi çalıştığını ve yoğunluk nedeniyle balayına çıkamadıklarını anlattı. Çağla Şıkel ise evliliğin tadını henüz çıkaramadıklarını söyledi.

Çağla’nın kapanmasını istiyor mu?

Bu arada Alişan, Emre Altuğ’a ilginç bir soru yöneltti. Alişan, Altuğ’a, programın diğer konuğu Necla Nazır gibi Çağla Şıkel’in de bir gün kendisine "Ben kapanmaya karar verdim" diye sorması halinde ne düşüneceğini sordu. Emre Altuğ’un cevabı şu oldu: "Vallahi iyi olur yani."

Haberin Devamı

Bu cevap üzerine çok şaşıran Çağla Şıkel ise "Bana geçen gün diyor ki ’Nasıl giyinmek o? Hiç evli bir kadın havası yok sende’" açıklamasını yaptı.

Altuğ daha sonra "Açıkçası Çağla’ya şimdi karışmadığım gibi o zaman da karışmam herhalde. O kendi takdiri, kendi fikridir. Benim gözümde değerinden bir şey kaybettirmez. Çünkü ben Çağla’ya Çağla olduğu için değer verdim zaten. O kendi maneviyatıyla ilgili bir şeydir. Bana orada sadece susmak, saygı duymak düşer herhalde" ifadesini kullandı.

Emre Altuğ, bu güne kadar Çağla Şıkel’in kıyafetlerinde müdahale edeceği bir şey görmediğini de sözlerine ekleyerek "Belki görsem ederim ama açıkçası müdahale etme ihtiyacı da hissetmedim. Müdahale etme taraftarı da değilim" şeklinde konuştu. Altuğ, Şıkel’in gelinliğini de düğünden önce görmediğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Yeni evli çift Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, programda ilk kez birlikte bir şarkı da söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!