SEN ÇAĞLA'YA SUİKAST MI DÜZENLİYORSUN

Güncelleme Tarihi:

SEN ÇAĞLAYA SUİKAST MI DÜZENLİYORSUN
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 15:49

Bir reklam filminde ilk defa oğulları Kuzey ve Uzay ile kameraların karşısına geçen Şikel, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

* Kuzey iki üç canavara bedel olduğu için bizi çok yoruyor. Beni de kardeşinden kıskanıyor. Bana aşık çünkü. Eskiden kız çocuğum olsun istiyordum ama oğlanların bana bu kadar aşık olduğunu görünce' artık olmasa da olur' diyorum. Emre’nin kafasının bir köşesinde hala kız çocuk var.

KADINLARIN SELÜLİTİ VARSA ERKEKLERİN DE GÖBEĞİ VAR 

“Bizim genetiğimizde var, üç de doğursam beş de doğursam ben buyum. Vücudum bozulsaydı da çok problem değildi. Artık insanları korkuttunuz. İnsanlar mayo ile doşamaz oldu. Benim de var ama ben çok spor yaptığım için kaslarımın altında kaldı. Bütün kadınlarda selülit vardır. Ama görünmeyebilir. Selülit bir doku problemidir. İnsanları bu konuda aşağılamak çok yanlış. Erkeklerde olmadığı için çok rahat yorum yapabiliyorlar ama onların da göbekleri var. Kimse de bunu utanılacak bir şey olarak görmesin.

Haberin Devamı

VAKTİNİN ÇOĞUNU OĞLUYLA GEÇİRİYOR (FOTO-GALERİ)

EMRE BİKİNİ DEFİLESİNE İZİN VERMİYOR

“ Emre bikini defilelerine ve çekimlerine izin vermiyor. Çok güzel bir teklif gelmişti. 'Artık senin çıkmana gerek yok.  Artık çocuğun var senin böyle birşeye ihtiyacın yok.' dedi. Kıskandığından değil. Dekolte kıyafet de giyiyorum. Ona karışmaz”

SEN ÇAĞLA'YA SUİKAST MI DÜZENLİYORSUN

 “Ben kilo verdiğimde çok enerjim düşüyor. 1:82 boyundayım 60 kiloyum. Bu benim için çok az. Ama emzirme döneminde insan çok kilo kaybediyor. Yarım saat bebek emzirmek bile kilo kaybettiriyor. Bu kaloriye geri alabilmek için diyetisyene gitmiştim. Ama kilo alamadım. Diyetisyene gidemedim. Çünkü çok yemek verdi. İçim şişti. Geçenlerde Emre besin takviyesi almış eczaneden. Eczacı kadın “Sen Çağla’ya suikast mi düzenliyorsun? Oku bakalım şu ilacın üstünde ne yazıyor?” demiş. İlacın üzerinde “kilo aldırmak için besin takviyesi” yazıyor. Emre de “Benim karım bundan istiyor” demiş. 

 

   



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!