Selen Seyven evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Selen Seyven evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 20:42

En son ''Kocamın Ailesi'' dizisinde rol alan Selen Seyven bekar hayatına son vermek üzere olduğu iddiaları ortalığı sallıyor. Selen Seyven bir süredir bir ilişki yaşıyordu. Bu ilişkinin evlilikle sonuçlanıp sonuçlanmadığı merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Selen Seyven’e evlilik teklifinde bulunan kişi model grubunun davulcusu Kerem Sedef. Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan çift, ilişkilerini evlilik ile taçlandırmaya karar verdi.

Kerem Sedef’ ten sürpriz evlilik teklifi…

Kerem Sedef arkadaşları ile organize olup sevgilisi Selen Seyven’ e sürpriz yaparak evlilik teklifi etti. Selen Seyven, Kerem’in teklifine “Evet” dedi. Sonra da arkadaşları ile birlikte özel günlerinin hatıra fotoğrafını çektiler.

Haberi sosyal medyada duyurdu…

Selen Seyven sürpriz evlilik haberini Instagram hesabında arkadaşları ile çektirdikleri hatıra fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Fotoğrafa “ Teklifi aldığım gün… Ne kadar da tatlıydınız. Hepinize benden altın portakal… Oyuncular sizi” notunu düştü. Selen Seyven ve Kerem Sedef’ in ne zaman evlenecekleri merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Selen Seyven evleniyor mu

Selen Seyven kimdir?

Güzel oyuncu Selen Seyven, 2 Nisan 1986 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. Annesi Özbek, babası Türk olan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünü okudu. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu en son Kocamın Ailesi filminde rol almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!