Seksi, sıcak, şık...

Güncelleme Tarihi:

Seksi, sıcak, şık...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Uçuk kaçık

Desenler, 2. Deri Ürünleri Tasarım Yarışması'na katılanlara ait. Hepsi birbirinden ilginç ve şık. Önce çizgiler halinde sunuldu, daha sonra bu kıyafetler dikildi ve yarışma gecesi mankenler tarafından tanıtıldı. Çizgiler ve Türkiye'deki deri sektörü, dünya modasıyla boy ölçüşebilecek düzeyde.

Renkler de zenginleşti

Her ne kadar yıl içinde siyah ve kahverengi çok moda olsa da bu yıl renk seçeneklerinin hayli arttığı görüldü. Kırmızı, mavi elbiseler, etekler ve yeşil kıyafetler hayli popülerdi. Yılbaşı gecesi dolasıyla siyah ve kahverengi dışında renkli bir deri giysi veya aksesuarla kıyafetinizi zenginleştirebilirsiniz.

Deri şöleni başlıyor

Türkiye'deki deri sektörü dünya çapında faaliyet gösteriyor. Çalışmaların en iyi şekilde sergilenmesi ve bağlantıların kuvvetlendirilebilmesi için Uluslararası Deri Günleri Fuarı düzenleniyor, 9-11 Ocak 1998 tarihlerinde İstanbul ev sahipliği yapacak ve 30 ülkeden 610 firma katılacak.

İlgiye ihtiyacı var

Deri giysileri seviyorsanız, bakımına da özen göstermelisiniz. Deri bakım merkezlerinde temizliğini yaptırın, tüm etiketlerini ve talimatları okuyun, lekelerin cinsini ve ne kadar süre önce ortaya çıktığını mutlaka temizlenmesi için verdiğinizde bildirin, yeşil, mavi, lacivert gibi renkler çok daha çabuk solabilir, şaşırmayın.

Genç stilistlerin yarışması

Ezgi Ajans, Uluslararası Deri Günleri'98 Fuarı'nın programında bir de Deri Ürünleri Tasarım yarışması düzenliyor. Gencecik insanlar birbirinden şık çizgileriyle yarışıyorlar. Geçtiğimiz hafta bu yarışmanın sonuçları da belli oldu; Banu Özer birinci, Bertan Berk ikinci, Füsun Köroğlu üçüncü oldu. Bu gençlerin bir sürü ödülleri oldu ancak hepsinden önemlisi yaratıcılıklarını gösterme fırsatı elde ettiler. Onlar şık kıyafetler yaratacak bizler de giyinip, süslenip, gezeceğiz.

Kürklerle süslü

Klasik deri kıyafetler çok gerilerde kaldı. Yılın modasına uygun olarak deriler de süsleniyor. Kürk, ötriş hatta dantellerle bezeli deri kıyafetler özellikle akşamları çok seviliyor. Ancak deri sadece akşamları değil, gündüz çeşitli gömlek ve bluzlarla ofiste giyilebilecek kıyafetlere de dönüştürülebiliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!