Seksi komiser

Güncelleme Tarihi:

Seksi komiser
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 01:13

Bu sezon Komiser Leyla karakteriyle “Arka Sokaklar” dizisine dahil olan Gülcan Arslan, çekim koşturmacası arasında InStyle dergisine modellik de yaptı. Çekim günü performansı ve rahatlığıyla profesyonel modelleri aratmayan oyuncu, hem yeni sezon trendlerinden country tarzı kıyafetlerle poz verdi hem stil sırlarını anlattı.

Haberin Devamı

Hayata küçük bir kasaba olan Karasu’da başlayan Gülcan Arslan, hâlâ hâl ve tavırlarında küçük yerde yaşamanın samimiyetini barındıranlardan... Bunu ilk karşılaştığınız andan ayrılana kadar size hissettiriyor.

Lise yıllarında Çamlıca Kız Lisesi’nde yatılı okumak için İstanbul’a gelen Arslan, mutlu bir ailede büyüyen her genç kadın gibi tek başına bir hayat kurmanın verdiği o gücü de üzerinde taşıyor.

LİSE İÇİN GELDİ OYUNCU OLUP KALDI

Liseyi bitirdikten sonra sıra seçim yapmaya geldiğinde ablasının yönlendirmesiyle oyunculuğu denemeye karar veren Arslan, kendini bir anda Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde buluyor. Geçtiğimiz sezon “Bir Çocuk Sevdim” dizisiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Arslan, yeni sezonda artık neredeyse bir fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” kadrosuna Komiser Leyla karakteriyle dahil olmaktan dolayı son derece mutlu...

GİYİM KONUSUNDA SON DERECE RAHATIM

Türk televizyonlarında izlediğimiz ekran yüzlerinin aksine daha Batılı ve romantik yüz hatlarına sahip olan Arslan, iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra iddialı stiliyle de dikkat çekiyor: “Giyim konusunda oldukça rahatım, belirli bir stilim olmasına rağmen bazen aklıma esiyor ve bir parçayı kesip üzerime geçirip farklı bir şekilde kullanabiliyorum. Türkiye de artık giyim konusunda dünya modasını yakından takip ediyor. Önceden belli kalıplar vardı, şimdi onlar biraz olsun esnedi.
Burada yakından takip ettiğim isimler; Özgür Masur, Eda Güngör, Gül Ağış, Zeynep Erdoğan... Dünyadan ise Alexander Wang ve McQueen’e bayılıyorum.
Ayakkabı ve çantaya para harcamayı seviyorum ama onun dışında basic parçaları makul fiyatlara bulacağım mağazaları tercih ediyorum.
Sanırım o arama, tarama, keşif kısmı en sevdiğim şey.”

Haberin Devamı

ALIŞVERİŞ YAPAMADIĞIMA ÜZÜLÜYORUM

Kendi deyimiyle tam bir “alışveriş tutkunu” olan Gülcan Arslan, yoğun iş temposundan dolayı bu zevkini ertelemek durumunda kalmaktan muzdarip ancak tutumlu olmaktan dolayı da mutlu olduğunu belirtiyor: “Benim şöyle bir huyum vardı; çok mutluysam ya da çok üzgünsem alışveriş yapmalıyım. Neyse ki bu durumu geçen sene biraz kırdım, yoğun iş temposunun da bunda payı oldu tabii. Alışveriş yapamadığım için üzülüyorum ancak tutumlu olmaktan ötürü de şu anki halimden memnunum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!