Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım defnedildi

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım defnedildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 09:20

Minik Serçe Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Anne Şehriban Yıldırım, 2 Mart Çarşamba günü İzmir’den son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Usta şarkıcı Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım rahatsızlanmış ve evinde uygun ortam hazırlanarak tedavi ediliyordu. İzmir'in Küçükyalı semtinde ikamet eden Şehriban Yıldırım, 91 yaşındayken dün sabaha saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Şehriban Yıldırım emekli fen bilimleri öğretmeniydi.

Şehriban Yıldırım'ın cenazesi, Güzelyalı Hacı Ahmet Tatari Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Örnekköy Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze töreninde Sezen Aksu'yu çok sayıda sanatçı dostu yalnız bırakmadı. Törene Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Emel Müftüoğlu, Hülya Avşar, Hande Yener, Yonca Evcimik, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Saba Tümer, Engin Öztürk, Erol Evgin, Aslı, Cünety Özdemir, İsmet Berkan gibi sanatçılar katılıtken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'da başsağlığı dileyen isimlerdendi.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım defnedildi

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu'nun annesinin cenazesine katılamayan Haluk Bilginer, Kenan Doğulu, Tarkan, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Güler Sabancı gibi isimler de çelenk gönderdiler. Sanatçı Sezen Aksu, cenazede taziyeleri babası Sami Yıldırım ve oğlu Mithatcan Özer ile birlikte kabul etti. Sezen Aksu ve ailesinin Şehriban Yıldırım'ın acısını derinden yaşadıkları gözlendi.

Sezen Aksu kimdir?

Fatma Sezen Yıldırım, sahne ismi ile Sezen Aksu 13 Temmuz 1954 yılında Denizli Sarayköy'de dünyaya geldi. 3 yaşındayken ailesi ile birlikte İzmir'e taşındılar.Plak yapmak için 1974 yılında İstanbul'a taşındı. Bir yıl sonra ilk 45'liği “Haydi Şansım1” ile müzik hayatına başladı. Müzik piyasasında Minik Serçe lakabı ile anılan usta sanatçı Sezen Aksu, bu güne kadar dünya genelinde 40 milyonun üzerinde kayıt sattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!