Seda Akgül'den zayıflama sırları!

Güncelleme Tarihi:

Seda Akgülden zayıflama sırları
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:06

Geçtiğimiz günlerde Avram Habib ile nikah masasına oturan Kısmetse Olur yarışmasının sunucusu Seda Akgül, kısa sürede nasıl zayıfladığını açıkladı. İşte Seda Akgül’den zayıflamanın sırları!

Haberin Devamı

Kanal D’nin ilgiyle izlenen yarışma programı Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül, geçtiğimiz günlerde  1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Avram Habib ile nikah masasına oturdu.

Evlilik için kısa sürede kilo veren güzel sunucu, verdiği kilolarla ve önceki hali ile son günlerde en çok konuşulan isim oldu.

Güzel sunucunun yeni halini görenler kısa süre içinde nasıl bu kadar hızlı kilo verdiği merak konusu olmuştu. İşte herkesin merak ettiği zayıflamanın sırrı!

Seda Akgülden zayıflama sırları

6 ayda 25 kilo verdi!

Renkli hayatlar programına konuk olan güzel sunucu özel hayatı ve kısa sürede zayıfladığını sırlarını anlattı. Eşi Avram Habib için kilo verdi iddialarına açıklık getiren güzel sunucu herkesin merak ettiği nasıl zayıfladı sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Avram Habib ile tanışma dönemlerinde en kilolu halinde olduğunu belirten Akgül, hakkında çıkan söylentilere Hayatımda biri var. 1 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. En kısa zamanda evleneceğiz. Zayıflamamın onunla en ufak bir ilgisi yok. Avram ile birlikte olmaya başladığımda en şişman zamanlarımdaydım.sözleriyle açıklık getirdi.

6 ayda tam 25 kilo verdiğini söyleyen Akgül, zayıflama döneminde vücudunda hiç sarkma olmadığına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla zayıflama sürecinde takipçilerinden büyük destek aldığını belirten Seda Akgül, mineral ve magnezyum’u hiç eksik etmediğini belirtti.

Mide Ameliyatı mı oldu? sorularını yanıtladı. Hakkında çıkan söylentileri yalanlayarak mide ameliyatı olanların bir yıl kadar katı yiyecek yiyemediğini belirtti.

BAKMADAN GEÇME!