Seda Akgül: Doğal yolla anne olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Seda Akgül: Doğal yolla anne olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 09:14

Ünlü sunucu Seda Akgül, bir süre önce yumurtalıklarını dondurması ile gündeme gelmişti. Akgül, katıldığı bir fuarda “Doğal yolla anne olmak istiyorum.” diye konuştu. Seda Akgül’ün bu açıklamalarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli sevilen izdivaç programının sunuculuğunu yapan Seda Akgül, geçen hafta İstanbul Kongre Merkezi ve  Lütfi Kırdar  Rumeli Salonu'nda gerçekleşen Güzellik & Bakım 2016 Fuarı’na katıldı. Fuarda, güzellik sırlarını açıklayan Akgül çocuk sahibi olmak istediğini de açıkladı.

Ünlü sunucu, bir süre önce yumurtalıklarını dondurması ile gündeme gelmişti. Akgül, yaşanacak herhangi bir soruna karşı ya da ileriki yaşlarda çocuk sahibi olabilmek için yumurtalıklarını dondurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Avram Habib ile nikah masasına oturan Seda Akgül, “Bu konuda bazı tedbirler almış olsam da, doğal yolla anne kalmayı tercih ettim. Olmazsa sonrasını düşünürüz ama hamile kalacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Seda Akgül: Doğal yolla anne olmak istiyorum

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül, 17 Haziran 1971 yılında Ankara’da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerinden mezun oldu. Ardından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi aldı ve görev yaptı. Sonrasında İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okudu ve Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj gördü. Zengin sunuculuk kariyerinin ardından şu an Kısmetse Olur programında sunuculuk yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!