Şampiyonlar Ligi Finali Juventus - Barcelona canlı izle | Star TV canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi Finali Juventus - Barcelona canlı izle | Star TV canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2015 13:33

Dev kupayı kaldıracak takımın belli olmasına çok az kaldı. Barça mı, yokse Juve mi? 2015 yılında Şampiyonlar ligi final maçı Juventus ile Barcelona arasında Almanya/Berlin Olimpiyat Stadyumunda, (Olympiastadion) 21.45’te oynanacak. Maçı Star TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Star TV canlı yayın linkine haberin içerisinden ulaşabilirinsiz. İşte diğer detaylar...

Haberin Devamı

Avrupa'nın en büyük takımı belli oluyor. Dev maraton bu gece sona erecek ve ya İtalyan ya da İspanyol takımlarından biri büyük kupanın sahibi olacak. Bir tarafta bordo lacivertli Barcelona, diğer tarafta siyah beyazlı Juventus. Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek, saat kaçta? Avrupanın devinin belirleneceği bu dev karşılaşma için şimdiden nefesler tutulmuş durumda.Tek maç usulü ile kazananın şampiyonlar ligi kupasını kazanacağı Juventus – Barcelona Şampiyonlar Ligi Final Maçını canlı izlemek isteyenler Star TV’den seyredebilecekler.

Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde Berlin Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek Juventus – Barcelona maçında Türk taraftarlar içinde bir sürpriz olacak. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır bu büyük maçı yönetecek. Futbolseverler 06.06.015 Cumartesi akşamı 21:45’te heyecan dolu bu karşılaşmayı takip edebilecek.

Haberin Devamı

STAR TV CANLI YAYIN İZLE

NTV RADYO CANLI DİNLE

Juventus ile Barcelona, maçla kupa tarihindeki 8'inci finallerine çıkacak. Daha önce Avrupa'nın bir numaralı kupasında oynadıkları 7'şer finalde Barcelona 4, Juventus ise 2 kez mutlu sona ulaştı. Katalan ekibi, 1992, 2006, 2009 ve 2011 yıllarında kazandığı kupayı, 1961, 1986 ve 1994'te rakiplerine kaptırdı. Siyah-beyazlılar ise 1985 ve 1996'da kupayı müzesine götürmeyi başardı. 1973, 1983, 1997, 1998 ve 2003 olmak üzere 5 kez kupanın bir adım uzağında kalan Juventus, Barcelona'ya kaybetmesi durumunda turnuva tarihinde 6 final kaybeden ilk takım olacak.

İlgili videolar:

MESSİ VE NEYMAR KENDİLERİ İLE MAÇ YAPTI

JUVE’DEN 2014 YILI İÇİN ŞAHANE KLİP

"HAKEM OLMAK SAHADAKİ 90 DAKİKADAN FAZLASIDIR"

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2014 FIFA Dünya Kupası tecrübesi de bulunan 38 yaşındaki Cüneyt Çakır, ulaştığı noktaya gelmesinde sıkı çalışmanın ve kendini işine adamanın önemli olduğunu vurguladı. Hedeflerine ulaşabilmek için her zaman sıkı çalışarak elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden tecrübeli hakem, "Günümüzde futbol seviyesi çok yükseldi. Biz de hakemler olarak bu seviyeye ayak uydurarak maçlara o şekilde hazırlanmalıyız. Hakem olmak sahadaki 90 dakikadan fazlasıdır. Maçlar dışında kendinizi fiziksel, zihinsel ve teknik açıdan hazırlamalısınız" diye konuştu. Hakemlikte dayanışmanın öneminin altını çizen Çakır, geldiği noktada kişisel başarının değil, arkadaşlarıyla birlikte takım başarısının söz konusu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi Finali Juventus - Barcelona canlı izle | Star TV canlı izle

BARCELONA, İTALYAN TAKIMLARINA KARŞI ÜSTÜN

Juventus maçıyla Avrupa kupalarında İtalyanlar ile 43. kez karşılaşacak Barcelona'nın rakiplerine karşı kurduğu üstünlük dikkati çekiyor. İspanyol temsilcisi, İtalyanlarla önceki 42 randevusunda 20 galibiyet, 13 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 68 gol kaydeden Barcelona, kalesinde 43 gole engel olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!