Salma Hayek 45 yaşında striptiz yaptı

Güncelleme Tarihi:

Salma Hayek 45 yaşında striptiz yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2012 14:42

Americano filminde bir striptizciyi canlandıran Salma Hayek yaşına göre kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Mathieu Demy’nin senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrolünü oynadığı çıkış filmi Americano’da Salma Hayek, Lola isminde bir striptizciyi canlandırıyor. Aksiyon/dram türündeki filmde 45 yaşındaki Hayek’in kusursuz fiziği ve zorlu dans sahnelerindeki rahatlığıi dikkat çekiyor.

AMERICANO FİLMİ FRAGMANI/WEB TV

SALMA HAYEK BÖYLE STRİPTİZ YAPTI/FOTO GALERİ

Filmde, Paris’te bir emlakçı olan Martin (Demy) annesinin ölümü üzerine miras işlemlerini halletmek için Tijuana (Meksika)’ya gidiyor. Orada annesinin eskiden arkadaşı olan striptizci ve hayat kadını Lola’yı (Hayek) arıyor ve bulduğunda da yaşanmaması gereken bir aşkın içine düşüyor. Aile sırlarıyla etrafı çevrilmiş olan Martin ve Lola kendilerini aksiyon dolu, tehlikeli bir hikayenin tam ortasında buluyorlar.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE STRİPTİZ YAPTI

2010 yılında beyaz perdeye düşen ve şu an ikinci filmi çekilmekte olan Büyükler (Grown Ups) serisinde de bir aerobik eğitmenini canlandıran Salma Hayek, daha önce Dogma ve Gün Batımından Şafağa (From Dusk Till Dawn) filmlerinde de striptizciyi canlandırmıştı.

Prömiyeri 8 Eylül’de 2011 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde ve Ekim ayında 55. BFI Londra Film Festivali’nde yapılan film 15 Haziran’da Amerika’da sinemaseverlerle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!