Sirkenin faydaları

Güncelleme Tarihi:

Sirkenin faydaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 12:20

Birçok çeşidi bulunan sirke aynı zamanda çok da faydalıdır. Birçok eski medeniyette sirkeyi ilaç niyetine hastalıkların tedavisinde kullanmıştır. Günümüzde ise sirkeyi birçok farklı şekilde kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

ELMA SİRKESİ

Sirkenin faydaları

Birçok hastalığın doğal ilacı olarak kullanılabilir. Tansiyonu ve kan dolaşımını düzenler. Hazımı kolaylaştıran elma sirkesi kilo vermeyede yardımcı olur. Bu etkisini duyan kadınlarında elma sirkesiyle yaptıkları birçok iksirde bulunmaktadır.

ÜZÜM SİRKESİ

Sirkenin faydaları

Vücuttaki yaraları tedavi etme özelliğine sahiptir. İştah bastırıcı özelliği vardır. Ayak mantarı tedavisi için kullanılabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı sizi korur.

 

Haberin Devamı

BALSAMİK SİRKE

Sirkenin faydaları

Dünya da çok tüketilen ve fiyatı pahalı olan sirke türüdür. Kalbi ve tüm dolaşım sistemini korur. Mide ağrısı ve gastirite iyi gelir. Diyabet hastalığına karşı sizi korur. Hafızayı güçlendirir. Yüksek tansiyonu önler.

ADAÇAYI SİRKESİ

Sirkenin faydaları

Diyabet sorununa iyi gelir. Mide rahatsızlıkları ve ağrılarını geçirmeye yardımcı olur. Psikolojik yönden rahatlatıcı ve strest giderici özelliği vardır.

NAR SİRKESİ

Sirkenin faydaları

İdrar ve ödem söktürücü özelliği vardır. Kalp dostu sirkedir, kalp hastalıklarına karşı sizi korur. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendir, enfeksiyon kapmanızı önler. Yağ yakıcı özelliği vardır bu etkisiyle zayıflamaya yardımcı olur. Diş eti kanamaları ve diş sağlığında etkilidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!