Mutlu bir evliliğin sırları  

Güncelleme Tarihi:

Mutlu bir evliliğin sırları
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 00:13

Evliliklerde mutluluğun belli bir kestirme yolu yok ama birtakım tüyoları var.

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK, MUTLU BİR EVLİLİĞİN DE…

Her şeyin başı sağlık olduğu gibi mutlu evlilik için de sağlık şart. Sağlıklı bir yaşam sağlıklı beslenme, bedensel ve zihinsel çalışma ve düzenli bir yaşam gerektirir. Sağlığınıza dikkat edin, hatta sadece kendinizin değil eşinizin de. Rutin doktor kontrolü randevularını siz üstlenmeye ne dersiniz?

Mutlu bir evliliğin sırları

MUTLULUĞUN ANAHTARI: CİNSEL YAŞAM

İstikrarlı bir ilişki, mutlu bir cinsel yaşamı gerektirir. Cinsel mutluluğun anahtarlarından en önemlisinin huzurlu bir ortam olduğunu unutmayın. Eşinizle zaman zaman anlaşmazlıklara düşebilirsiniz ancak aranızda gerginlik olduğunda bunu çözmeden yatağa girerseniz, yatakta mutlu olamayacağınızı bilmelisiniz.

Haberin Devamı

Mutlu bir evliliğin sırları

Ayrıca sadece yatakta değil, günlük yaşamınızda da iyi ve güvenli bir ilişkiye sahip olmalısınız.

BİLİNÇLİ CİNSELLİK: EFSANELERİ VE GERÇEKLERİ ÖĞRENİN

Mutlu bir evliliğin sırları

Cinsellikle ilgili bilinçlenin. Bu konuda efsane bilinen gerçekleri öğrenin. Partnerinizle ne zaman ve ne kadar çocuk istediğiniz konusunda hemfikir olun. İstemediğiniz bir zamanda gebe kalma ya da istediğinizden fazla çocuk sahibi olma korkusu, cinsel hayatınızı ileri derecede olumsuz etkiler.

Geri çekilme yöntemi güvenli midir? Ertesi gün hapları ne kadar sık kullanılabilir? Emzirme döneminde gebe kalınır mı? Doğum kontrol hapları kilo aldırır mı? Efsaneleri ve gerçekleri mutlaka güvenilir kaynaklardan ve doktorunuzdan öğrenin.

HASTALIKLARDAN KORUNMA VE ÖNCE HİJYEN!

Mutlu bir evliliğin sırları

Haberin Devamı

Cinsel mutluluk için hijyen ve doğru temizlik gerekir. Genital bölgenin temizliğinde asla sabun kullanmayın, bu bölgenin yapısı vücudumuzun diğer yerlerinden farklıdır ve kendine özel sıvı temizleyicilerle yıkanmalıdır. Eczacı veya doktorunuzdan genital bölge temizliğine özel, uygun pH değerine sahip bir ürün önermeleri isteyin. Ayrıca düzenli aralıklarla muayene olmayı da unutmayın.

UYUMUN SIRRI: YATAKTA İLETİŞİM

Mutlu bir evliliğin sırları

Yatakta uyumu yakalamak için önce iletişim kurun. İlişkinizde yatak söz konusu olduğunda onunla konuşmaktan ve sohbet etmekten çekinmeyin. Ne istediğinizi, nelerden hoşlanıp hoşlanmadığınızı açıklayın. Eşinizi de aynı şekilde sizinle açıkça konuşması için yüreklendirin. Bunları yapmak için de önce kendi vücudunuzu tanımanız ve keşfetmeniz gerektiğini unutmayın.

Haberin Devamı

Her şeyde olduğu gibi cinsellikte de monotonluk kaçınılmaz değil. Yapmadığınız aktiviteleri deneyin ve araştırın, yeniliklere açık olun. Yatakta cesaretinizi kullanın.

 

BAKMADAN GEÇME!