Kısa sürede kilo verdiren mucize çaylar

Güncelleme Tarihi:

Kısa sürede kilo verdiren mucize çaylar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 14:00

Zayıflarken diyet ve egzersiz yapmanın yanı sıra yağ yakma özelliği bulunan bitki çaylarını tüketmek oldukça etkili.

Haberin Devamı

Zayıflamanın en temel yolları arasında olan egzersiz ve düzenli beslenmenin yanında bazı zayıflama çaylarından faydalanmak hem metabolizmayı hızlandırıcı hem de yağ yakıcı özellikleriyle kilo vermeye yardımcı oluyor. Fit görünmek isteyenlerin tercihi olan bitkisel çaylar bazı yan etkilere sahip olsa da dikkatli seçimler yaparak doğru bitkisel çay karışımlarıyla siz de zayıflatan çayların mucizevi etkilerinden yararlanabilirsiniz.

Kısa sürede kilo verdiren mucize çaylar

KISA SÜREDE ZAYIFLAMAYA YARDIMCI MUCİZE ÇAYLAR

Zayıflatan çaylardan seçerken hangi çayı içeceğinize karar vermeden önce çayların içeriklerine bakmak ve içeriğinde vücudunuza yan etkisi olan maddeler olup olmadığını araştırmak sağlığınız açısından önemlidir. Çay içeriklerindeki otların sağlığa yararları ve işlevleri hakkında bilgi edinmek de çay seçiminde doğru karar vermenizi kolaylaştırır. Zayıflama çaylarının içerisinde yer alan otlar ağızdaki tat alma duyularını temizleyerek, vücuttaki toksinlerin dışarı atılmasını kolaylaştırır. Hazmı kolaylaştıran çaylar aynı zamanda kabızlık sorunlarını ortadan kaldırarak şişkinlik gibi problemlerin önlenmesine yardımcı olur.

Haberin Devamı

Yeşil çay, kiraz sapı çayı ve biberiye çayı zayıflama çaylarının başında gelen çeşitlerdir. Yeşil çay ve biberiye çayını hazırlamak için bir bardak kaynamış su içerisine yeşil çay veya biberiye çay otlarından birini bir tatlı kaşığı kadar ilave ederek yaklaşık 5 dakika kadar beklenmeli. Demlenen çay süzgeç yardımıyla süzülerek istenirse bir dilim limon eşliğinde tüketilebilir.

Kısa sürede kilo verdiren mucize çaylar

Kiraz sapı çayı için ise bir bardak suya kiraz sapları atılarak 5 dakika kadar kaynatılır. Kaynayan çay soğumaya bırakılır ve yeterli sıcaklığa ulaştığı zaman tüketilir. Zayıflama çaylarını yaz aylarında tüketmeyi tercih ederseniz çaylarınızı soğuk olarak hazırlayabilirsiniz. Kaynayan çayları soğumaya bıraktıktan sonra yarım saat buzdolabında bekleterek çayların soğumasını kolaylaştırabilirsiniz. Soğuyan çaylara ayrıca biraz buz ve bir dilim limon ekleyerek de çaylarınızı daha lezzetli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Zayıflama çaylarını günde en fazla iki bardak tüketmelisiniz. Ayrıca zayıflama çayları yanında günde en az 2 litre su içmelisiniz. Soğuk çaylar vücut ısısını düşürdüğü için yağ yakımını hızlandırır. Bu nedenle zayıflama çaylarının soğuk tüketilmesi daha etkilidir. Gün içerisinde soğuk su tüketmek de kalori yakımını hızlandırır ve zayıflamaya yardımcı olur.

BAKMADAN GEÇME!