Kalp vakfı ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kalp vakfı ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 13:24

41 yıldır Hizmet veren Türk Kalp Vakfı, 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 28. Kalp Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Bir basın toplantısıyla çalışmaları hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı Semiramis Sekban, ayrıca hafta nedeniyle saptadıkları kişileri de ödüllendirdi. Törene katılanlar alkışlar arasında ödüllerini alırken yaşam biçimleri de hayli dikkat çekti.

Haberin Devamı

BÖBREKLERİNİ EŞLERİNE VERDİLER

Nejla Fırat ile İcra Kurulu Genel Sekreteri Neşe Sert eşlerine birer böbreklerini vererek hayata tutunmaya sağladıklarından, Abdurrahman Karamanlıoğlu 5 katlı ve 16 daireli Apartmanını şiddet gören kadınlara tahsis ettiğinden, Kamil Resa Alsaran, kansere yakalanan oğlu ve diğer kanserli hastalar için Manş Denizi'ni geçmesinden, Sunay Akın, babadan kalma köşkünü çocuklar için oyuncak müzesi haline getirmesinden, Banu Noyan, sosyal sorumluluk projeleriyle birçok vakıf ve derneklere verdiği destekten ve Müge Anlı da birçok insanın kaybettiği yakınına kavuşması için yaptığı programdan ötürü ödüllendirildi.

Hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu şiddet gören kadınlar için 5 katlı ve 16 daireli apartmanını Türkiye Barolar Birliği'ne bağışlamasından ötürü büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Ayrıca 560 çocuğa hizmet veren bir eğitim kurumunun da sahibiyim. Ama benim için en önemlisi, aralarında babalarını öldüren gençlerin de bulunduğu üç kişinin halen Üniversite eğitimi almalarıdır. İki yıl sonra okudukları üniversiteden mezun olacaklar" dedi.

Haberin Devamı

Vakfın ödüllerini, Onursal Başkan Çetin Yıldırımakın, işadamı Yılmaz Ulusoy, Prof.Dr Demir Budak, Başkan Semiramis Sekban ve Prof.Dr Ali Serdar Fak taktim etti.

Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semiramis Sekban 11 Nisan'da başlayacak Kalp Haftası'nın 17 Nisan'a kadar Balmumcu'daki Point Otelde devam edeceğini söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!