Göbeğinizi gizlemek için ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Göbeğinizi gizlemek için ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 11:26

Göbek yağları genellikle bayanların korkulu rüyasıdır. Gitmek bilmeyen göbek yağlarından kurtulmak için çok büyük bir azim gerekiyor. Yaşam şartlarına bağlı olarak düzenli spor ve diyet yapamamak da göbek yağlanmasının en önemli sebeplerindendir. 

Haberin Devamı

 

Eğer siz de karın bölgenizde yağlanmadan şikayetçiyseniz ve bu fazlalıklarınızı gizleyecek şekilde giyim ipuçlarını öğrenmek istiyorsanız işe size yardımcı olabilecek ipuçlarını ve şık kombinleri öğrenmekle başlayabilirsiniz. Peki, bu ipuçları nelerdir?

ORTA YA DA YÜKSEK BEL KOT PANTOLON GİYEREK FAZLALIKLARINIZI GİZLEMEK

Göbeğinizi gizlemek için ipuçları

Giyinirken göbeğinizi gizlemenin en büyük ipuçlarından biri de kot pantolon stilini değiştirmektir. Her ne kadar bir dönem düşük bel kot pantolon popüler olsa da düşük bel giyimi bile karın bölgesinde hiç fazlalığı olmayan bayanlarda bile ayva göbeği dediğimiz hafif göbek görüntüsü ortaya çıkarabilir. Bu durum karın bölgesinde kilo fazlalığı bulunan bayanlarda ise tahmin edebileceğiniz gibi çok daha fazla bir göbek görüntüsü ortaya çıkarabilmektedir. Bu yüzden orta ya da yüksek bel kot pantolon tercih ederek fazlalıklarınızın görüntüsünü ortadan kaldırabilirsiniz. Bununla birlikte yüksek bel pantolon giyinmeniz bacak boyunuzu daha uzun göstereceğinden aynı zamanda vücudunuzu daha uzun ve sizi daha zayıf gösterecektir.

Haberin Devamı

CEKETLİ KOMBİNLER KULLANMAK

Özel dikim kıyafetler kusurları kapatmada mucizeler yaratırlar ama buna vaktiniz ya da bütçeniz yoksa üzerinize oturan, güzel bir blazer ceket karın bölgenizi gizleyecektir. Ceket tercihinde büyük bedenlerden kaçının ve vücudunuza oturan modelleri tercih edin.

WRAP ELBİSELER GİYEREK FAZLALIKLARINIZI KAMUFLE ETMEK

Göbeğinizi gizlemek için ipuçları

Wrap tarz elbiseler karın kısmındaki detayları ile bilinir ancak bu detaylar karın bölgenizdeki fazlalıkları gizlemenizde yardımcı olacaktır. Eğer Wrap tarz elbiselerin fazlalıklarını gizlemesi konusunda emin olamıyorsanız bir tane deneyebilirsiniz. Sihirli bir değnek dokunmuş gibi fazlalıklarınızın kamufle olduğunu görebilirsiniz.

Haberin Devamı

KOMBİNLERİNİZDE HIRKA KULLANMAK

Oluşturduğunuz kombinlerde hırka kullanmanız fazlalıklarınızı gizlemenizde çok etkili ve büyük bir rol oynayacaktır. Giydiğiniz hırkayı perde görevi gördürmek amacıyla açık bırakabilir, boynunuza takacağınız ve karın bölgenize doğru uzatacağınız uzun bir şal ile kullanabilir ya da hırka üzerine bir kemer kullanarak kombinleyebilirsiniz. Ofiste ya da arkadaşlarınızla alışverişe giderken de bu kombini kullanabilirsiniz.

 

PELERİN TARZI ÜSTLER GİYMEK

Göbeğinizi gizlemek için ipuçları

Üst olarak tercih edeceğiniz pelerin kol ve benzeri üstler karın bölgenizdeki fazlalıklarınızı gizlemekte son derece büyük rol oynayabilirler. Gevşek ve esnek kumaşlar da oldukça yardımcı olabilir. 

Haberin Devamı

ÜST GİYİMLERİNİZİ UZUN PARÇALAR TERCİH ETMEK

Uzun tarz bluz gibi üzerinize giyeceğiniz giysiler karın bölgenizdeki fazlalıklarınızı gizleme konusunda harika bir iş çıkaracaktır. Bu tarzda tercih edebileceğiniz birçok seçenek bulunmakta ve tunik ve bluz da bunlardan sadece ikisi. Aynı zamanda Likralı kumaş tercih etmeniz bel ve karın bölgenizi daha sıkı tutarak düz görünmesini sağlayacaktır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!