Erkekler ne istiyor kadınlar ne yaptırıyor?

Güncelleme Tarihi:

Erkekler ne istiyor kadınlar ne yaptırıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 16:11

Kadınlar estetik girişim yaptırma konusunda artık çok daha cesur. Belki bunda estetik işlemlerin daha doğal görünümde olması, belki de çevrelerinde daha çok kişinin estetik uygulama yaptıyor olması etken olabilir.

Haberin Devamı

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Dilek Avşar, “En önemlisi artık kişiler ne istediklerini ya da ne istemediklerini çok iyi biliyor. Tabi ki sosyal ve ekonomik koşulların daha da iyiye gitmesi ile estetiğe ilgi artıyor” diyor. Estetik operasyonlar konusunda bu kadar cesur olan kadınlar özellikle bir estetik operasyon hakkında çoğu zaman tereddüt yaşayabiliyorlar. Dilek Avşar bu konuyla ilgili hastaları arasında bir anket yaptı ve bu anket sonucunda şu sonuçlar çıktı:

Kadınlar, erkek arkadaşları ya da eşleri için en fazla cilt bakımı ve botoks ardından lazer epilasyon düşünüyor. Erkekler ise; eşlerine meme protezi yaptırmak için destek oluyorlar.

En ilginç sonuçlardan biri de dudak dolgusuyla ilgili olan. Erkek ve kadın için dolgun ve kontürleri belirgin dudak istenen bir durum. Ancak erkekler eşlerine en çok dudak dolgusu yaptırmak istediklerinde karşı çıkıyorlar. Çok abartılı olur, çirkin görüntü oluşur ya da dolgulu olduğu anlaşır endişesi taşıyorlar. Oysa hyaloronik asit içerikli geçici dudak dolgusu ile; yaklaşık 6-8 aylık konturleri belirgin doğal ve istenen kalınlıkta dudak görünümü sağlanabiliyor. Özellikle de dudaktaki istenen volumle daha canlı ve estetik gülüşe sahip olunuyor .

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!