Düğün öncesi estetik

Güncelleme Tarihi:

Düğün öncesi estetik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 16:08

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte düğün sezonu açılırken, hayatlarını birleştirme kararı alan çiftler artık sadece gelinlik ve damatlık seçmiyor; düğün hazırlıkları arasına estetik operasyonlar da girdi.

Haberin Devamı

Son yıllarda sıklıkla rastlanan düğün öncesi estetik operasyonlar hakkında açıklamalarda bulunan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yeşiladalı, hem gelinlerin hem de damatların en sık talep ettikleri operasyonları anlattı.

EN ÇOK YAPILAN OPERASYONLAR

Op. Dr. Güray Yeşiladalı, en çok tercih edilen operasyonları şu sözlerle anlattı: 'Yüz bölgesi için en çok, burun estetiği, dudak dolgusu, göz altı ışık dolgusu, yüze dolgunluk kazandırmak amacıyla yağ enjeksiyonu ve botoks tercih ediliyor.

Vücut şekillendirme için ise liposuction, göğüs büyütme operasyonu ve Brezilya kalçası dediğimiz işlem. Bu işlemde yine hastamızın kendi vücudundan aldığımız yağ dokusu hastanın kalçalarına enjekte edilerek daha ince bir bel ve dolgun bir kalça elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

Erkek hastalarımız ise yine benzer şekilde yüz bölgesinde burun estetiği, vücutlarında ise fazla yağlarından kurtulmak için liposuction işlemlerini tercih ediyorlar.”

Düğün öncesi estetik

GELİNLER DE DAMATLAR DA TERCİH EDİYOR

Düğün estetiği yaptırmak isteyen çiftlerin genellikle birlikte geldiklerini aktaran Yeşildalı, “Bu bizim sevdiğimiz bir durum. Çünkü bu sayede hastalarımız birbirine destek oluyorlar.“ ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!