Cinsel sağlık eğitimi için kısa film

Güncelleme Tarihi:

Cinsel sağlık eğitimi için kısa film
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2008 10:29

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu’nun “Bir Gençlik Hikayesi” Kampanyası, gençlerin cinsel sağlık eğitim ihtiyacını dile getirebilmeleri için kısa film yarışması başlattı.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ve MTV Türkiye’nin, HABİTAT İçin Gençlik Derneği, Levi’s, World Card ve Dijital Film Akademi’nin desteğiyle düzenlediği yarışma ile gençler cinsel sağlık eğitim haklarını, çekecekleri 5 dakikalık filmler ile savunacaklar. Son başvuru tarihi 1 Mayıs olarak belirlenen yarışma için herhangi bir yaş sınırı getirilmezken, her ekipte 15-26 yaşları arasında en az bir kişinin bulunması gerekiyor. Yarışma kurmaca ve animasyon dalları olmak üzere iki ayrı kategorideki kısa film dallarında gerçekleştirilecek.

Yarışmada birinci gelen ekiplerin temsilcileri ile UNFPA arasında yapılacak sözleşme karşılığında her iki kategorideki birincilere teslim edecekleri eser karşılığı olarak 2 bin 500 YTL ve Digital Film Academy’den ücretsiz 4 ay süreli film yapımcılığı eğitimi sağlanacak.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.birgenclikhikayesi.com, www.mtv.com.tr, www.youthforhab.com.tr, www.levis.com.tr , www.worldcard.com.tr, www.dfa.com.tr adreslerinden ulaşılabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!