Burun ameliyatı oldu 3 aydır komada

Güncelleme Tarihi:

Burun ameliyatı oldu 3 aydır komada
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 12:41

Denizli'de 3 ay önce nefes alamaması nedeniyle burun ameliyatı olan 26 yaşındaki Ä°brahim DoÄŸan, o günden bu yana komadan çıkamadı. Â

Haberin Devamı

10 ay önce evlenen İbrahim Doğan evliliklerinin 7'nci ayında rahat nefes alamadığı gerekçesiyle burnunda ameliyat oldu. Doğan, 13 Ocak tarihinde Çivril Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen ameliyattan sonra komaya girdi. Ameliyatın ardından bir türlü uyanmayan İbrahim Doğan'ın kalbinin durduğu ve yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldığı belirtildi. Olayın ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Doğan'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Yaklaşık 3 aydır hastanede bulunan Fatma Doğan, yaşananlardan dolayı doktorlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Burun ameliyatı oldu 3 aydır komada

Haberin Devamı

"AMELÄ°YATA SAÄžLAM GÄ°RDÄ° ANCAK 3 AYDIR YOÄžUN BAKIMDA"

Eşinin rahat nefes alamadığı için girdiği ameliyattan komada çıktığını kaydeden Fatma Doğan, "Eşim 13 Ocak tarihinde Çivril Devlet Hastanesi'ne burnundan ameliyat olmak için gitti. Ameliyata sağlam girdi ancak 3 aydır yoğun bakımdan çıkamadı. Bilincinin yerinde olup olmadığı belli değil. Bizi tanıyıp tanımadığını bile anlamıyorum. Çivril'de ameliyatta komplikasyon geliştiği söylendi. 'Beyine pıhtı atmasından şüpheleniyoruz' dediler. Daha sonra bizi ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gönderdiler. Biz apar topar bu hastaneye geldik. Beyin felci geçirdiğini söylüyorlar. Makinelerle nefes alıp veriyor. Karnından mamayla besleniyor" dedi.  Doktorların iyileşme sürecinin uzun olacağını söylediklerini dile getiren Doğan, "Bu sürecin geçmesinin çok uzun olabileceği söylendi. 'Genç olduğu için çabuk toparlar' dediler. Ben bu olayda kesinlikle ihmal olduğunu düşünüyorum. Doktorlar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Gereken neyse onu yapacağız. Eşim için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kaydetti.

"KALBİMİN ACISINI ANLATAMAM" 

Burun ameliyatı oldu 3 aydır komada

 

Haberin Devamı

Eşinin yüzüğünü boynunda taşıyan Fatma Doğan gözyaşları içinde, "Kalbimin acısını anlatamam, yüzüğü gördükçe bu acıyı anlatamam. Bizim için çok zor. Ben daha yeni evliyim. Biz daha birbirimize doyamadık. Benim de onun da hayalleri vardı. Bizi ne hale getirdiler. Bana üç ayımı verebilecekler mi doktorlar? Uzun süreçte iyileşecekmiş. Ben dayanabilecek miyim peki? Benim kalbim dayanacak mı?" diye konuştu.

"Ä°HMAL YOK"

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ise, ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi. İhmal olmadığını ifade eden Öztürk, doktorların gerekenleri yaptığını kaydetti. 

Burun ameliyatı oldu 3 aydır komada

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!