Sadık dosta tıraş

Güncelleme Tarihi:

Sadık dosta tıraş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kent kültürünü yakından takip edenlerin vazgeçemediği İSTANBUL LİFE Dergisi, bu ayki sayısında köpek dostlarına hem sağlıkları hem de estetikleri için yardımcı olan köpek kuaförlerini tanıtıyor.

ANİMALİA

Bir hayvan hastanesi olmasının yanında kuaför hizmeti de veryor. Kuaför kısmında üç görevli bulunuyor. Pazar hariç her gün 10.00-20.00 saatleri arasında açık. Köpekler için traş, banyo, tarama ve tırnak kesimi; kediler için sadece tırnak kesimi yapılıyor. Fiyatlar köpeğin büyüklüğüne, tüy uzunluğuna göre değişiyor.

MUSTAFA’NIN KÖPEK GÜZELLİK SALONU

Diplomalı köpek kuaförü Mustafa Yaka’nın sahibi olduğu köpek güzellik salonu her gün 08.00-19.00 saatleri arasında açık. İsminden sadece köpeklere yönelik olduğu gibi bir izlenim edinilse de kediler için de bakım yapılıyor. Banyo, kesim, anal bakım, tırnak ve kulak bakımı yapılıyor. Çeşitli hastalıklara karşı özel ilaç banyoları da var. Bunların yanı sıra istediğiniz zaman kedi ve köpeğinizi emanet edebileceğiniz bir oteli bulunuyor.

ANİPA

Moda’da bulunan Anipa, sekiz yıllık bir geçmişe sahip. Hayvanların sağlığı yanında güzelliklerini de korumak için kuaför hizmeti veriyor. Her gün saat 09.30-20.00 arasında açık. Kedi ve köpekler için modelli traş, banyo, kulak ve tırnak bakımı yapılıyor.

TARABYA VETERİNER

Tarabya Veteriner Kliniği, pansiyondan kuaföre kadar tam teşekküllü bir hayvan hastanesi. Her gün 10.00-19.00 saatleri arasında açık. Kesim, banyo gibi hizmetleri var.

KÖPEKEVİ

Köpekevi’nin sahibi Ertunç Bey, 30 senedir baba mesleğini devam ettiriyor. Pazar günleri özel randevuyla diğer günler 09.00-19.00 arasında çalışıyor. Traş, banyo, modelli kesim, tırnak ve kulak bakımı yapılıyor. Bunların yanında müşterilerine günlük barındırma ve evden alıp eve götürme gibi hizmetler de sunuyor.

VETLAND

Vetland, 24 saat açık olan bir veteriner kliniği. Ayrıca pansiyon ve kuaförü de bulunuyor. Pazartesi hariç 10.00-18.00 arasında açık olan kuaförde isteğe göre makine veya makasla tüy kesimi, banyo, kurutma, tırnak kesimi ve hatta tırnak boyama bile yapılıyor.

SNOOPY

1976 yılında kurulan Snoopy’de sadece köpeklere bakılıyor. Yapılan tüm hizmetlerde en titiz oldukları konu temizlik. Her gün 08.00-19.30 saatleri arasında açık olan Snoopy’de kesim, banyo, kurutma, tırnak ve kulak temizliği yapılıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!