Saçınızdaki yeni hayat

Güncelleme Tarihi:

Saçınızdaki yeni hayat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kepek sorunu olanlar için yeni geliştirilen Organics kepeğe karşı etkili şampuan, saçı kökünden derinlemesine temizleyerek saçta kepek oluşumunu önlüyor. Şampuan ve saç kremini bir arada bulunduran Organics 2’si bir arada kepeğe karşı etkili şampuana ek olarak sadece şampuan kullananlar için formüle edildi.

Bir aşk öyküsü

Adler Mücevher Evi, birçok ülkede sergileyeceği yeni koleksiyonunu ilk olarak kasım ayında İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta mücevher tutkunlarının beğenisine sunacak. Ebedi bir aşkın hikayesini anlatan Adler mücevherleri, kusursuz bir teknik ve benzersiz taşlarla işlenerek kadınların rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor.

Suda eriyen vitaminler

Yüksek teknoloji ürünü Additiva vitaminleri artık Türkiye’de... Şekersiz ve düşük kalorili olma özelliği bulunan Additiva vitaminleri diyet yapanlar ile diyabetiklerde de güvenle kullanılabiliyor. Günde bir tablet, bir bardak suda eritilerek içildiğinde günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılıyor.

Tropik bir lezzet

Tropik iklimlerin serinletici lezzeti ananas, Dardanel kalitesiyle şimdi iki yeni boyuyla market ve mutfaklarda. Dardanel Ananas, dalından koparıldığı andaki kadar taze 10 dilim ananas içeren 567 ml’lik yeni boyuyla ananas sevenlere yeni bir seçenek sunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!