Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 20:51

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sabriye Şengül'ün ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Sabriye Şengül'ün survivor'da yarışma boyunca katılım gösterdiği 59 oyunda 19 galibiyeti var. Hırslı tavrı ve dik başlı yapısıyla dikkat çeken Sabriye, ada hayatında arkadaşları tarafından dışlanıyor. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Sabriye Şengül, Survivor 2017’nin en sık eleme potasına kalan isimlerinden biri olarak göz çarpıyor. Takım arkadaşlarının mizacı nedeniyle suçladığı Sabriye Şengül, ada şartlarının zorlukları ve yaşadığı gerilimli tartışmalara rağmen mücadeleyi bırakmıyor. Peki, ismi yazıldıkça daha da güçlendiğini ifade eden Sabriye Şengül kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu bulunuyor. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.  Ayrıca TV8 kanalında Survivor 2017 yarışmasında yer almaktadır. Tanıtım fragmanlarında tam bir Karadeniz kızı olduğunu ve doğayı sevdiğini dile getiren Sabriye Şengül, ‘Sabırlıyım, yapamayacağım bir şey yok.” sözleriyle ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermişti.

 

BAKMADAN GEÇME!