Acaba Saba Tümer ile Uğur Güven Evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Acaba Saba Tümer ile Uğur Güven Evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 10:13

Uğur Güven ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü sunucu Saba Tümer Bebek’te çok samimi bir şekilde kameralara yakalandı. İkili görüntülendiklerinin farkında oldukları halde hiç umursamadan eğlenceye devam ettiler. İkilinin samimiyeti ‘Acaba Saba Tümer, Uğur Güven ile evleniyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

Haberin Devamı

Ünlü sunucu Saba Tümer ve sevgilisi Uğur güven Bebek’te geldikleri bir eğlence merkezinde dört saat oturdular. Bu esnada gazetecilerin kendilerini görüntülemesine aldırış etmeden el ele yanak yanağa samimi pozlar verdiler.

Adı sık sık aşk dedikodularına karışan, televizyon dünyasının bayan kahkahası bu kez de işadamı Uğur Güven ile objektiflere yakalandı.

Bir zamanlar ünlü şarkıcı Hadise ile de aşk yaşayan işadamı, sunucu Uğur Güven ile rahat tavırlarıyla kameralara poz vermekten de çekinmediler. Sabaha kadar doyasıya eğlenen ikilinin samimiyeti ‘Acaba Saba Tümer Uğur Güven ile evleniyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

Acaba Saba Tümer ile Uğur Güven Evleniyor mu

Haberin Devamı

Bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmayan ikilinin, ayrı ayrı araçlarla evlerine dönmeyi tercih etmeleri ise kafaları karıştırdı. Şarkıcı Hadise ile de samimi pozlar vermekten çekinmeyen Uğur Güven cephesinden ise hiçbir açıklama gelmedi. Hadise ile Yunanistan’ın Mykonos Adasında tatil yaparken görüntülenen ikili birlikteliklerini inkar etmişlerdi.

Saba Tümer sevgilisi sunucu Uğur Güven için ‘Dert ortağım, yaşam koçum’ demişti. İki sevgili oturdukları mekanda hiçbir şeyi umursamadan doyasıya eğlendikten sonra ayrı ayrı araçlarla oradan ayrıldılar.

Geçen hafta da Uğur Güven ile Karaköy’de görüntülenen Saba Tümer mekandan ayrılırken gazetecilere el salladı.

Acaba Saba Tümer ile Uğur Güven Evleniyor mu

SABA TÜMER KİMDİR?

Türkiye’nin kahkahalarıyla tanıdığı Ünlü sunucu Saba Tümer, 1970 yılında İzmir’de doğdu. Ege üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitiren Tümer birçok televizyon kanalında program yaptı. En iyi bayan spiker seçildi ve bununla birlikte sevilen programı Saba Tümer ile Bu Gece’ye başladı. Son olarak Show Tv’ye dönen ünlü sunucu Saba Tümer’le Bugün isimli programı yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!