Rüzgar Çetin trafik kazası geçirdi | 1 Polis şehit oldu!

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar Çetin trafik kazası geçirdi | 1 Polis şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 12:16

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, dün gece İstanbul Beşiktaş'ta feci bir kaza geçirdi. Bir polisin şehit olduğu ve bir polisinde ağır yaralandığı trafik kazası sonrası Rüzgar Çetin gözaltına alındı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başarılı yapımlara imzasını atan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin dün gece İstanbul Beşiktaş’ta feci bir kaza geçirdi. Bir polisin şehit olduğu ve bir polisin de yaralandığı kaza sonrasında Rüzgar Çetin gözaltına alındı. İşte detaylar…

Bir polis şehit oldu ve bir polis de yaralandı!

İstanbul Beşiktaş'ta dün gece meydana gelen ve bir polisin şehit olduğu bir polisin de yaralandığı trafik kazası sonrası Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin gözaltına alındı.

Haberin duyulmasının ardından Rüzgar Çetin'in Mart 2015'te attığı bir tweet sosyal medyada gündem oldu.

Rüzgar Çetin Mart 2015’te attığı tweet’te, “Ortaköy-Bebek-Beşiktaş-Karaköy hattında trafik sorununu çözebileceğimi iddia ediyorum, yetkililer sesimi duyun.” demişti.

Twitter Hesabı kapatıldı!

Haberin Devamı

Kazanın ardından Rüzgar Çetin’in Twitter hesabı kapatıldı! Dün gece meydana gelen kaza tam olarak Rüzgar Çetin’in belirttiği hat üzerinde yani Çırağan Sarayı önünde gerçekleşti.

Rüzgar Çetin trafik kazası geçirdi | 1 Polis şehit oldu

Rüzgar Çetin Kimdir?

Rüzgar Çetin, ünlü yönetme Sinan Çetin’in oğludur. 1985 yılında dünyaya gelen Rüzgar Çetin, bir dönem oyunculuk hayalleri ile gündeme gelmiş, ancak daha sonra yaptığı “Oyunculuk bana göre değil.” açıklaması ile bu hayallerine veda etmiştir.

Daha önce de yaşadığı olaylarla sıklıkla gündeme gelen Rüzgar Çetin, hatta bir dönem ruhsatsız silah taşımaktan da hakim karşısına çıkmıştı.

Rüzgar Çetin trafik kazası geçirdi | 1 Polis şehit oldu

Sinan Çetin Kimdir?

Ünlü yönetme Sinan Çetin, 1 Mart 1953 tarihinde, Van, Bahçesaray’da dünyaya gelmiştir. Sinan Çetin evlidir ve 4 çocuğu bulunmaktadır.

1970’li yıllarda resim ve fotoğraf alanında amatör çalışmaları olan Sinan Çetin, sinemaya 1975 yılında Zeki Ökten’in çektiği “Hanzo” adlı filmde asistanlık yaparak başladı. Daha sonra yönetmen Şerif Gören ve Atıf Yılmaz ile birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

1977 yılında Hacettepe Üniversitesi Sanat tarihi bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Baskın ve ardından Halı Türküsü adlı belgeselleri yönetti. 1980 yılında ilk uzun metrajlı filmi Bir Günün Hikayesi ni çekti ve bu film 1982 Antalya Film Festivali'nde En iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

Daha sonra peş peşe Çiçek Abbas, 14 Numara, Çirkinler de Sever, Berlin in Berlin gibi ödüllü filmleri yönetti. Bu arada reklam filmleri ve müzik klipleri de yöneten Sinan Çetin, düzene karşı eleştirisini dile getirdiği Propaganda, Komiser Şekspir gibi Liberteryen filmler ile büyük bir gişe hasılatı sağladı.

Sinan Çetin’in kendi filmlerini çektiği “Plato film” adlı bir şirketi bulunmaktadır. Ayrıca Ayn Rand ve Karl Popper gibi filozofların eserlerini yayınladığı bir yayınevi sahibidir.

Haberin Devamı

Sinan Çetin bu yayın evini yakın dostu Atilla Yayla'nın da desteğiyle Liberteryen düşünceyi yaymak amacıyla kurmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!