Romeo korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Romeo korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 00:00

David Beckham ile Victoria Beckham’ın ortanca oğulları Romeo, esrarengiz bir hastalığa yakalandı. Üç yaşındaki Romeo, peş peşe iki kez hastaneye kaldırıldı. Ancak minik delikanlının hastalığı hakkında kimseye bir bilgi verilmedi.

Beckham’ların ortanca oğulları Romeo’nun hastalığı, ünlü çiftin dünyasını kararttı.

Çünkü Romeo’nun hastalığı, sıradan bir çocuk hastalığı değil! Romeo, Madrid’deki evlerinde birden titremeye başlayıp, sara nöbetine benzeyen bir nöbet geçirmeye başlayınca, Victoria ile David Beckham, iki gün, iki gece, küçük delikanlının başucundan ayrılmadılar.

Romeo’nun durumunda bir düzelme görülmeyince, David Beckham özel bir jet kiralayıp, üç yaşındaki oğlunu Londra’ya götürdü. Romeo, Londra Havaalanı’ndan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ANNEANNE MADRİD’E GELDİ

Romeo, iki gün boyunca hastanede kaldı. Bu arada çocuğa bir sürü test uygulandı. Doktorlar anne-babaya çocuğun evde dinlenmesinin doğru olacağını söylediler. Küçük Romeo, eski sağlığına kavuşmuş görünüyordu. Hatta annesi ve ağabeyiyle birlikte Madrid’de Barnabeu Stadı’nda babasının maçını izlemeye bile gitti. Ancak maçın sonlarına doğru birden fenalaşıp, baygın bir halde yere düştü.

Çocuğun ateşi 42’ye çıkmıştı. Tekrar hastaneye kaldırılan Romeo, hastanede de kısa aralıklarla iki kriz geçirdi.

Bu arada Victoria’nın annesi Jackie, hemen Madrid’e geldi. Hastalığa bir adın konulup konulmadığı belli değil. Karı-kocanın gerçeği bildikleri ama bunu basına açıklamak istemedikleri sanılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!