'Roma'da Aşk Başkadır' filmi sinemalarda!

Güncelleme Tarihi:

Romada Aşk Başkadır filmi sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:14

All Roads Lead to Rome bizim dilimize Roma'da Aşk Başkadır olarak çevrilen sinema filmi bugün gösterime girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Ella Lemhagen, başrollerinde ise Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova ve Claudia Cadinale yer alıyor. İşte; Roma'da Aşk Başkadır fragmanı.

Haberin Devamı

“Roma’da Aşk Başkadır” büyük vaatleri olmayan ama İtalya’nın göz alıcı güzelliğinin Toskana güneşinin sıcaklığıyla birleştiği, hoş duygularla salondan ayrılacağınız bir film. İşte; Roma'da Aşk Başkadır filminin detayları ve fragmanı.

Tarihi Roma güzellikleri içerisinde geçen bir aşk serüveni olarak karşımıza çıkan filmde Maggie eşinden yeni boşanmış bir kadındır. Maggie'nin kızı Summer ile ilişkisi iyi değildir. Summer'ın erkek arkadaşı yüzünden başının belaya girmesi üzerine hem aralarını düzeltmek hem de kızının biraz uzaklaşmasını sağlamak amacı ile sürpriz bir İtalya tatili ayarlar.

Romada Aşk Başkadır filmi sinemalarda

 

Haberin Devamı

Fakat tatilin tek amacı bu değildir. 20 yıl önce tatil esnasında tanışıp aşık olduğu Luca'yı bir kez daha görmek arzusundadır. Aynı zamanda Luca'nın annesi Carmen de Roma'ya giderek gençlik aşkı Marcelino ile evlilik planı yapmaktadır.

Bu dörtlünün bir araya gelmesinden sonra Summer ve Carmen birlikte aşklarının yanına kaçarken Maggie ve Luca'da onların peşine düşer. Bu tatlı kovalamaca esnasında Maggie ve Luca eski günlerde ki aşklarını hatırlayacak ve duyguları yeniden canlanacaktır. Bu aşk çemberi içerisinde geçen olayları konu alan bu romantik komedi 11 Mart tarihi itibari ile beyaz perdede sinemaseverler ile buluşuyor.

All Roads Lead to Rome / Roma'da Aşk Başkadır fragmanı

Roma'da Aşk Başkadır filminin oyuncuları

Yönetmenliğini Ella Lemhagen'in yaptığı, senaryosunu Cindy Myers ve Josh Appignanesi'nin yazdığı Roma'da Aşk Başkadır filminde Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Rosie Day, Claudia Cardinale ve Paz Vega gibi tecrübeli oyuncular rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!