Reyting sonuçları beni strese sokuyor

Güncelleme Tarihi:

Reyting sonuçları beni strese sokuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2008 00:00

Kadir Çöpdemir, " Rayting sonuçları yüzünden çok geriliyor, strese giriyorum" diyor.

Haberin Devamı

Şu sıralar iki ayrı program ve bir reklam filmi ile televizyon izleyicisinin karşısında olan Kadir Çöpdemir, reyting savaşlarının kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Başarılı televizyoncu "İzlenme raporları beni çok geriyor, her hafta strese giriyorum" dedi.

NTV’de Demet Akbağ ile sunduğu "Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?" adlı programıyla, atv’de ise "Maksat Muhabbet" adlı talk show’uyla izleyicilere ulaşan Kadir Çöpdemir, şu sıralar bir içecek firmasının reklam filmiyle de gündemde. Reyting sonuçlarının kendisinde tuhaf duygular yarattığını itiraf eden Çöpdemir, "Bu yüzden çok geriliyor, strese giriyorum" diyor.

Bir içecek reklamında sizi Uğur Yücel ile birlikte izliyoruz. Kendisiyle reklam münasebetiniz nasıl oldu?

- Bizim Uğur Ağabey’le bir reklam ilişkimiz var. Baktık ki böyle olmayacak, reklam çekelim ve bu olayı resmiyete dökelim dedik! (Gülüyor)

Haberin Devamı

n Reklam çekimlerinde "O benden fazla para alıyor, ben ondan az alıyorum" gibi bir düşünceniz oluyor mu partnerlerinizle ilgili? Mesela bu reklamda Uğur Yücel’le ilgili böyle hissettiniz mi?

- Oluyor arada! Kendi aramızda hiç konuşmadık ama oluyor. Sende olmasa bile bu his, etrafındakiler fişekliyor seni, "Abiii, sen de çok iyisin ama o senden fazla almış, nasıl oluyor bu iş" falan gibi... Aslında bu işin bir yanılgısı var. Artık reklam piyasasında etkili paralar yok. Tabii Cem Yılmaz ve Ajda Pekkan gibi bir-iki kişiyi bu işin dışında tutuyorum. En global, güçlü markaların bile bütçeleri çok az.

n Uğur Bey sizin aldığınız paranın iki kat fazlasını almış duyduğuma göre...

- Eğer öyleyse az almış. Benim gibi bir adamın iki katını alır mı Uğur Ağabey? Üç katını, beş katını alır... Ben yer miyim bunları! Üçü, beşi bırakalım biz.

n "Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?" programı Demet Akbağ ile nasıl gidiyor?

- Beyazıt Öztürk’le çalışırken çok ciddi bir efekt yarattı program. Beyazıt gidince Demet Akbağ ile yol arkadaşlığına devam etmeye başladık. Çok düzgün ve güzel gidiyor.

n Peki bir kadın partnerin programdaki duruşu ile erkek partnerin duruşu farklılık yaratıyor mu? Kadın olunca daha edepli olma durumu söz konusu mu?

- RTÜK’ün dışına taşma gibi bir durum yaşamadık aslında Beyazıt varken de. Kenarları iyi silikonladık. Erkek diyaloğu tabii ki farklı bir durum. Ama erkekler normal hayatta da böyle değil midir? Erkekler, erkek muhabbetini, kendi aralarında bu geyiği çevirmeyi severler. Yoksa kadınlar aralarında illa bir erkek olsun mu isterler?

Haberin Devamı

n Yok aslında kadınlar arasında da böyle kadın muhabbeti ve geyiği döner...

- Erkek muhabbeti daha başka bir şey! Ama tabii ki öküzce ortalığı yıkalım, kendimizden geçelim demiyorum. Kendini daha rahat ifade etme anlamında erkek muhabbeti daha başka bir şey.

n Çocukken uzun eşek oynar mıydınız?

- (Kahkaha atıyor) Çok küçük yaşlarda uzun eşeğe alıştım, uzun eşek oynayarak geçti çocukluğum. Ama bence uzun eşek de kalmamıştır. Biraz aynaya bak, yıllar geçti, eskidendi o... Hukuğumuz eskiye dayanıyor ama o kadar da gitme gerilere.

n Bu sene "Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi?" ve "Maksat Muhabbet" programlarını sunuyorsunuz. Bir de reklam filminiz var... Reyting umurunuzda mı?

- (Gülüyor) "Maksat Muhabbet" ile çok değişik bir alana geçmiş oldum. NTV’den sonra reyting arenasının ortasında buldum kendimi. Bu haber kanalından reyting kanalına geçişteki durumu iyi analiz ediyorum artık. Reyting alamadığın zaman bazen kendini sorguluyorsun. Kendi varlığını bile sorguluyorsun, hatta biraz daha manyaksan "Ben işe yaramam" bile diyebiliyorsun! Ama öyle değil aslında. Bir sürü koşu var ve ona göre belirleniyor bu. Konuğa göre, gününe göre, hatta insanların sokakta o gece olup olmamalarına göre... Hakikaten insanda acayip duygular yaratıyor. Düşünebiliyor musun, ben cumartesi gecesi çıkıyorum programdan ve  ekibime diyorum ki, "Pazar sabahı reytingler belli olur olmaz beni aramayın. En azından öğlenden sonraya kadar aramayın, kahvaltımı yapayım, kendime geleyim, gerileceksek de ondan sonra gerilelim."

Haberin Devamı

Hediyelerini satışa çıkarıyor

Maksat Muhabbet programına bugüne kadar konuk olan onlarca ünlünün Kadir Çöpdemir’e hediye ettiği eşyalar eğitime destek amacıyla açık artırmayla satışa çıkarılıyor. Yarından itibaren gittigidiyor.com internet sitesinde "Maksat Eğitime Katkı" adlı sosyal sorumluluk projesiyle satışa sunulan eşyalardan elde edilen gelir TOÇEV vakfına bağışlanacak. Açık artırmada yer alan yıldızlı ürünlerden en yüksek fiyatla alanlar bu ürünleri dilerlerse canlı yayında Kadir Çöpdemir’in elinden alabilecekler. Açık artırmada Beyaz’ın yaptığı tablo, Uğur Dündar’ın kravatı, Seray Sever’in parfümü, Semih Saygıner’in ıstakası ve daha birçok ünlünün hediyesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!