Renkli kaşlar ile marjinal dokunuşlar

Güncelleme Tarihi:

Renkli kaşlar ile marjinal dokunuşlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 11:42

Renkli kaş modası tüm dünyayı sarmış durumda! Peki renkli kaş mı olur diyorsanız olabileceğini göreceksiniz. Sizin için çok mu iddialı? İlk bakışta biraz radikal görünse de renkli kaşlar artık bütün kadınların favorisi olmuş durumda. Rengarenk saçlar ile birlikte kullanılan renkli kaşlar marjinalliği ve dikkat çekmeyi seven kadınlar için ideal! Unicorn saç renkleri ile pek havalı duran bu yeni trend renkli kaşlar dosyasını sizler için hazırladık.

Haberin Devamı

PEMBE TONLARI

Son trend renkli kaşlardan pastel pembesi en sık kullanılan tonlardan biri. Ultra feminen görünen pastel pembe kaşlar sizin masal diyarından fırlamış ruhunuzu ortaya koyacak. Önce pembe renkte bir kaş boyası alarak kaşlarınızı kendiniz boyayabilirsiniz. Kaşlarınızı ilk önce fırçalamanız ve şekil vermeniz gerekir. Daha sonra pembe renkli kaş kalemi ile sınırları belirlemelisiniz. Ardından kaş boyasını ince uçlu bir fırça yardımı ile sürebilirsiniz. En son olarak kaşlarınızı kaş fırçası ile tekrar taramalısınız.

Renkli kaşlar ile marjinal dokunuşlar

MAVİ TONLARI

Gök mavisi tonlarda kaşlarınız ve karamel saçlarınız ile büyük bir uyum yakalayabilirsiniz. Asi görüntünüzün altını çizmek için bu kontras renkleri kullanabilirsiniz. Mavi ve yeşil renklere sahip olan ombre saçınızı camgöbeği mavisi kaşlarınız ile tamamlayabilirsiniz. Deniz kızı gibi görünmek için mor saçlarınızı turkuaz kaşlarınızla bütünleyebilirsiniz. Böylece etrafa ışıltı saçabilirsiniz.

Haberin Devamı

ŞARAP GİBİ KIRMIZI KAŞLAR

Son trend renkli kaşlar içinde en moda olan renklerden biri de ateş kırmızısı kaş rengidir. Tutkulu kadınlar için en uygun renk olabilir.

PARILTILI KAŞLAR

Parlaklığı ve abartıyı seven ayrıca dişi görüntüsü ile seksi bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar kaşlarını gümüş simli ya da altın yaldızlı renklere boyatabilirler. İddialı bir tarzdan vazgeçemeyenlerin bı kaşlar favorisi olacak.

BAKMADAN GEÇME!