Rengarenk'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Fragman İzle

Güncelleme Tarihi:

Rengarenkin 1. bölüm fragmanı yayınlandı Fragman İzle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 12:22

Rengarenk dizisi 1. tanıtım videosuyla izleyicilerine ulaşmaya başladı. Yaz sezonuna girerken izleyicilerin merakla bekledikleri, başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in bulunduğu Rengarenk yakında Atv ekranlarından yayınlanacak. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Rengarenk çok yakında sizlerle...

Haberin Devamı

Atv ekranlarının yayına yaz sezonunda girecek olan dizisi Rengarenk, ilk tanıtım fragmanıyla izleyicileriyle buluştu. İddialı dizinin başrollerinde Selin Şeerci ve Kaan Taşaner bulunuyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Rengarenk dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

RENGARENK TANITIM FRAGMANI

RENGARENK DİZİSİ HAKKINDA

Rengarenk Dizisinde de son dönemlerde Moda olan yabancı filmlerden uyarlama bir senaryoya yer verilecek. Julia Roberts ve Hugh Grant’lı “Nothing Hill” filminden alınacak senaryo romantik komedi türüne uyarlanacak

Aşk Engel Tanımaz filminin konusu ise şöyledir. Yayın evi sahini Spike dükkanda otururken içeri dünyaca ünlü bir oyuncu Scott girer. İlk etkileşimden sonra aralarında gizli bir aşk yaşanmaya başlar; ancak kadın dünyaca ünlü bir film oyuncusu erkek ise bir kitapçıdır; ancak aşk engel tanımayacaktır.

Haberin Devamı

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk’in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci
Kaan Taşaner
Cem Belevi
Serenay Aktaş
Ümit Kantarcılar
Açelya Devrim Yılhan
Selin Yeninci
Sertan Erkaçan
İbrahim Kendirci
Funda Güray
Ferdi Sancar
İnci Türkay
Şebnem Doğruer
Şükrü Türen

Rengarenkin 1. bölüm fragmanı yayınlandı Fragman İzle

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR

Selin Şekerci 1 Haziran 1989'da İzmir Karşıyaka doğumlu Türk oyuncudur.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 21 Aralık 2015'te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!