Rengarenk dizisi 4. yeni bölüm fragmanında sürpriz dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Rengarenk dizisi 4. yeni bölüm fragmanında sürpriz dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 09:32

ATV'nin yeni dizisi Rengarenk 4. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Yarın akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Rengarenk dizisinde Renk ve Can arasında sürpriz dakikalar yaşanacak. İkilinin arasında başlayan aşk herkesi heyecanlandırıyor. Rengarenk 4. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Rengarenk dizisi 4. bölüm fragmanı yayınladı. ATV'nin yeni dizisi Rengarenk yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümü ile Cuma akşamı ekrana gelecek olan Rengarenk dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Renk, bir kez daha ateş hattında kalır. Bir tarafta kendi gösteriş dolu gerçek dünyası, diğer tarafta hep özlemini kurduğu o sade gerçekliklerle dolu dünya. Renk hangi dünyaya ait olduğunu bulmaya çalışırken, eski sevgilisi Aras da Renk'in hayatında biri olduğunu öğrenmiş ve bu durum hiç hoşuna gitmemiştir. Can'ın hastaneden kaçmış olması fikri ailesi ve arkadaşları arasında bir panik yaratır.

Diğer taraftan Renk'in nerede olduğunun bulunması kendi ailesi ve set ekibine bir rahatlama yaşatsa da olaylar hiç de göründüğü gibi kolay ilerlemeyecektir.

Haberin Devamı

Bütün bu karışıklıklar içinde Can ve Renk'in duygusal dünyaları gittikçe alevlenmektedir. Renk bir yandan da Can'ın eski karısının ona nasıl bir şey yaşattığını öğrenmeye çalışır çünkü Can'ın kadınlara duyduğu kızgınlık ayaklarına bağ olmaktadır.

Öte yandan Aras ve Saadet hazırladıkları planlarla Renk'in kafa karışıklığını giderebilecekler midir?

Bütün bu karışıklıklar ikiliyi hangi çıkmaza sürükleyecek ve Renk nereye ait olduğunu bulabilecek midir? Ve her şeyden önemlisi Renk bir kez daha Can'ı incitmeden bu durumdan sıyrılabilecek midir?

RENGARENK SON BÖLÜM İZLE

RENGARENK 4. BÖLÜM  FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!