Real Madrid Galatasaray maçı özeti ve golleri izle (Wesley Sneijder)

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Galatasaray maçı özeti ve golleri izle (Wesley Sneijder)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 09:41

Heyecan dolu maç sona erdi! Sarı Kırmızılı ekip Galatasaray, Beyaz Şimşekler Real Madrid Kulübü’nün eski başkanlarından Santiago Bernabeu Yeste adına 36. kez düzenlenen organizasyonda Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu’da saat 23.30’da başlayan karşılaşmayı Real Madrid 2-1 kazandı. Ev sahibi Madrid'in golleri 18'de Nacho ve 82. dakikada Marcelo'dan gelirken Galatasaray'ın tek sayısı 53. dakikada Sneijder'den geldi. Maçın geniş özetini ve gollerini haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eflatun Beyazlı Real Madrid ile Sarı Kırmızılı Galatasaray arasındaki mücadele TSİ 23.30'da başladı ve DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından canlı izlendi.

Real Madrid - Galatasaray maçında gol perdesini açan oyuncu Nacho oldu. Nacho'nun attığı kafa golün de asisti açtığı ortayı Luka Modric tam hedefe yolladı. 2. yarıya ise temsilcimiz olan Galatasaray hızlı başladı ve Alman Panzeri Lukas Podolski'nin yaptığı asistle Hollandalı süper yildiz Wesley Sneijder filleri havalandırdı.Dakikalar 81'i gösterdiğinde Brezilya'lı bek Marcelo attığı gol ile skoru 2-1 e getirdi.

1911-1927 yıllarında formasını giydiği Real Madrid Kulübü'nün, 1943'ten yaşamını kaybettiği 1978 yılına kadar başkanlığını yapan Santiago Bernabeu'nun anısına yapılan turnuva, ilk kez 1979'da düzenlendi. 1. Santiago Bernabeu Kupası'nı, finalde Hollanda'nın Ajax takımını 2-0 yenen Alman kulübü Bayern Münih kazandı. Her yıl ağustos sonu ile eylül başında sezona hazırlık amacıyla organize edilen turnuvada, 1985'e kadar 4 takım mücadele etti. 1986'da da 4 takımın yer aldığı kupa, 1987'den itibaren Real Madrid ile davet ettiği kulüp arasında oynandı. Turnuvaya, kulübün 100. kuruluş yıl dönümü olan 2002'de bir seferliğine 4 takım katıldı.

Haberin Devamı

Cimbom, Eflatun Beyazlı Real Madrid ile 2011 yılında da karşılaşmış ve müsabakayı İspanyol devi 2-1 kazanmıştı.

REAL MADRİD - GALATASARAY KARŞILAŞMASININ ÖZETİ VE GOLLERİ (VİDEO İZLE)

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın, Real Madrid maçı kadrosu: Fernando Muslera, İsmail Çipe, Alex Telles, Hakan Balta, Lionel Carole, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski.

Real Madrid Galatasaray maçı özeti ve golleri izle (Wesley Sneijder)

İki teknik adam Rafael Benítez ve Hamza Hamzaoğlu kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu.

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU CAPSLER PATLADI!

İlgili videolar:

Galatasaraylı futbolcuların kamera arkası görüntüleri güldürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!