Rapunzelli Keloğlanlı çocuk parkı

Güncelleme Tarihi:

Rapunzelli Keloğlanlı çocuk parkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2014 12:04

Antalya Kepezpak Varsak'ta kurulan Masal Parkı'na gelen çocuklar, hayran olduğu çizgi film karakterlerinin maketleri ve yaşadıkları evleri görme şansı buluyor.

Haberin Devamı

Kepez Belediyesince yaptırılan Masal Parkı, çocukları masallar diyarına yolculuğa çıkarıyor. Parka gelen çocuklar, çok sevdiği masal ve çizgi film karakterleriyle bir araya geliyor. Masallara göre dekor edilen parkta, Türk ve dünya masal kahramanlarının maketleri ve yaşadıkları yerler yer alıyor. Çocuklar, parkta sevdikleri masal kahramanlarının maketleriyle fotoğraf çektiriyor.

Kepez Belediyesi tarafından bir milyon 800 bin lira yatırımla yapılan ve Tom ve Jerry, Caillou ve kedisi, Pepe ve kız arkadaşı, Red Kit, Aslan Kral, Taş Devri, Sünger Bob-Yengeç gibi çizgi film kahramanlarının renklendirdiği masal adasında, Külkedisi, Keloğlan, Rapunzel, Pinokyo, Boğaçhan, Hacivat ve Karagöz, Don Kişot, Alaaddin, Kırmızı Başlıklı Kız, Nasrettin Hoca, Deli Dumrul, Yedi Cüceler gibi masal kahramanları da çocukları bekliyor.

Çocuklar tarafından ilgiyle dinlenen Keloğlan, masalında üç arkadaşı, annesi, Bilgecan Dede, prenses, padişah, iki saray karakteri, kara vezir, kötü cadı, uzun ve huysuz karakterleri şeklinde canlandırılıyor.

Parkta ayrıca kuleden saçlarını sarkıtarak prensin gelmesini bekleyen Rapunzel, ona doğru atıyla yaklaşan prens ve kötü cadı ile oluşan konsept olmak üzere üç ana karakter yer alıyor. Nasrettin Hoca masalında ise "göle maya çalma", "parayı veren düdüğü çalar" ve "kazan doğurdu" fıkraları tasvir ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!