Ramazan mönüleri

Güncelleme Tarihi:

Ramazan mönüleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Her zamanki gibi bu yıl da restoranlar Ramazan için özel mönüler hazırladı. Mönüler ağırlıklı olarak, Osmanlı ve Türk yemeklerinden oluşuyor. Ramazan ile birlikte hareketlenen mutfaklarda neredeyse artık unuttuğumuz tadlar yeniden canlanıyor.

Armada- Ahırkapı .

Mönü: 15 çeşit iftariyelik, seçmeli olarak kuzu tandır, pazılı piliç sarma, çoban kavurma. Tatlı ve içecek. Fiyat: 12.5 milyon lira. Tel: 0 (212) 638 13 70

The Marmara-Brasserie .

Mönü: İftariyelikler, odun ateşinde pişmiş Karadeniz pidesi, tava mantısı, kazan kebabı, patlıcan hünkar dolması, tiryaki kebabı, Türk ve Osmanlı tatlıları. Açık büfe. Fiyat: 14 milyon lira. Tel: 0 (212) 251 46 96

Çırağan-Tuğra

Mönü: İftariyelik, çorba, ana yemek, tatlı, boza, sahlep, şerbet. Fiyat: 25 milyon lira.

Çırağan- Laledan .

Mönü: Çorba, soğuk-sıcak yemeklerden ve tatlıdan oluşan açık büfe. Ana yemek mutfakta seçime göre hazırlanıyor. Fiyat: 22 milyon lira. Tel: 0 (212) 258 33 77

The Plaza Hotel .

Mönü: İftariyelik, çorba, börek, kuzu kapama, patlıcan islim kebap, mengen pilav, beğendili piliç, zeytinyağlılar, tatlı çeşitleri, çay, kahve. Fiyat: Plaza Restaurat'ta 10.5 milyon lira, Ph Roof Restourant'ta 27 dolar. Tel: 0 (212) 274 13 13

Hyatt Regency-Agora

Mönü: İftariyelik, gözleme, zeytinyağlılar, mezeler, sultan Reşat pilavı, kuzu tandır, tatlılar, şerbet, boza, sahlep, çay, kahve. Fiyat: 19.5 milyon lira. Tel: 0 (212) 225 70 00

Four Seasons

Mönü: Soğuk büfesinde dolma çeşitleri, humus, kısır, salatalar, zeytinyağlılar, sucuk ve pastırma tabağı, alabalık ve somon füme ve çeşitli iftariyelikler yer alıyor. Sıcak büfesinde çorba, et yemekleri, balık, pilav, tatlı büfesi. Fiyat: Açık büfe 20 milyon lira. Tel: 0 (212) 638 82 00

Swissotel

Mönü: Acık büfe Fiyat: 30 dolar. Tel: 0 (212) 326 11 00-3305

Princess Hotel

Mönü: İftariyelik, serpmeler, çorba, börekler, ana yemek, tatlılar, limitsiz çay, kahve, meşrubat ve meyve suları. Fiyat: 11 milyon lira. Tel: 0 (212) 285 09 00-6143

Divan Lokantası

Mönü: İftariyelik, çorba, börek, zeytinyağlılar, ana yemek, tatlı. Hafta sonu açık büfe. Fiyat: 15 milyon lira. Tel: 0 (212) 231 41 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!