Ragga Oktay'ın talihi döndü

Güncelleme Tarihi:

Ragga Oktayın talihi döndü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2002 01:25

Turkcell'in yeni reklamlarında ‘‘Cell-O’’ karakteriyle ortaya çıkan Ragga Oktay, önümüzdeki günlerde de Sinan Çetin'in çekeceği ‘‘Banka’’ isimli uzun metrajlı filmde rol alacak. Ragga Oktay'ın filmdeki rol arkadaşları ise Okan Bayülgen, Teoman ve Ali Sürmeli.

Turkcell'in imaj kampanyası dahilinde çekilen reklamlarda ‘‘Cell-O’’ karakteriyle dikkat çeken Ragga Oktay'ın reklam filmlerinden sonra şansı açıldı. Sinan Çetin'in hem yönetip hem oynayacağı ‘‘Banka’’ isimli filmde rol alacak olan Ragga Oktay, iki yıldan beri ortalıklarda görünmüyordu. Bugüne kadar Türkiye'de üç albüm çıkarmasına rağmen istediği başarıyı yurtdışında elde eden Oktay, ‘‘Keşke burada da müziğimle tanınsaydım. Şimdi beni herkes Cell-O olarak tanıyor. Hatta benden sokakta cep telefonuyla ilgili sorunlarında yardım istiyorlar’’ diyor.

Oktay, reklam filminde takım elbise giymesine rağmen, sokakta halk onu rapçi kıyafetleriyle bile tanıyor. Ragga Oktay, ‘‘Banka’’ filminde Sinan Çetin'in üç oğlundan biri rolünde karşımıza çıkacak. Çetin ise, daha önce ‘‘Müslüm Gürses ve Teoman aynı filmde oynacak’’ diye lanse edilen ‘‘Banka’’ filminde Müslüm Gürses'in yerine oynuyor. Çetin'in diğer iki oğlunu da Okan Bayülgen ile Teoman canlandıracak. Ragga Oktay'ın Turkcell reklamında söylediği şarkı ise, sonbaharda piyasaya çıkarmayı planladığı yeni albümünde yer alıyor. Oktay, bu şarkıyı orijinal sözleriyle single olarak piyasaya çıkaracak. Sözlerinde yine Ragga Oktay felsefesinin izleri olacağını söyleyen şarkıcı, birçok müzik şirketinden reklamın ardından teklifler almaya başlamış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!