‘‘R’’siz de oluyormuş

Güncelleme Tarihi:

‘‘R’’siz de oluyormuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Son zamanlarda stand-up tarzında yapılan komedi şovlarının en popüler yıldızlarından Beyaz... Her ne kadar ‘‘r’’ harfini söyleyemese de radyo ile başladığı şov hayatını 1996 Kasım ayından itibaren televizyonda sürdürüyor.

‘‘Rifle Beyaz Show’’ olarak başladığı programına 1997 yılında ‘‘Wendy’s Beyaz Show’’ adıyla devam eden Beyaz, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği ‘‘Altın Kelebek Televizyon Yıldızları 97’’de ‘‘En İyi Talk Show’’ dalında birincilik ödülünü kimseye kaptırmadı. Beyaz, 25 Aralık 1996 gecesi Hürriyet Medya Towers'da organize edilen ve Kanal D'den yayınlanan ödül töreninin sunuculuğunu da üstlenerek şovmenliğini bir kez daha herkese gösterdi.

Zor bir kombinasyonun bir araya gelmesi sonucu zeki, yakışıklı, sempatik, esprili ve doğal haliyle televizyon ekranındaki kadar yaptığı sahne şovlarıyla da izleyici rekorları kıran Beyaz, bu kombinasyon içinde en önemli payın doğallığı olduğunu söylüyor. Hiçbir zaman ‘‘Ben sizden biriyim’’ sömürüsüne girmeden her zaman samimiyetini koruyan sanatçı, televizyon ve sahnede yaptığının ciddi bir iş olduğunu söylüyor. Sözlerine ‘‘Maymunluk yapmıyorum, güldürüyorum’’ diyerek devam eden Beyaz, gecenin bir vaktinde stüdyoya davet ettiği konuklarıyla içinden geldiği gibi konuşarak onların mizah yanlarını açığa çıkartıcı bir üslup kullanıyor.

Başlangıçta radyo programları yaparken ‘‘r’’ harfini söyleyememesi kendisi için bir dezavantajdı. Çalıştığı radyo yöneticileri, yapımcı olarak kalmasını istese de o, bir harfin eksik olmasının pek o kadar önemli olmadığını aldığı ratingler ve ödüllerle kanıtladı. Kıvrak zekası ve esprileriyle sorulan soruları ‘‘Bana alfabedeki 28 harf yeter’’ diyerek geçiştirirken bunun bir eksiklik olmadığını düşünüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!