Poyraz Karayel hayranlarını üzen ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel hayranlarını üzen ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 07:36

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel yine nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi.Poyraz Karayel'in 51.bölümünde hayranlarını üzen bir ayrılık daha yaşandı. Dizide Poyraz’ın aynı apartmandaki komşusu emekli Albay Cevher senaryo gereği öldü. İşte Poyraz Karayel 51.son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Dizideki rolüyle herkesin sevdiği ve Poyraz‘ın ‘Albayım‘ diye seslendiği Cevher Albay‘ın ölümü, Poyraz Karayel‘in hayranlarını şoke etti.  Cevher Albay’ı canlandıran usta oyuncu İsmail Düvenci de diziden ayrılmış oldu.
Dizinin ilk bölümünden itibaren rol alan karakterlerden olan Sefer’den sonra Cevher Albay’da Poyraz Karayel’e veda etmiş oldu. Geçen haftaki bölümde de Poyraz’ın babası rolündeki Adil Topal ölmüş ve usta oyuncu Macit Koper diziden ayrılmıştı.

POYRAZ KARAYEL EMEKLİ ALBAY CEVHER KARAKTERİ KİMDİR?
Poyraz’ın komşusu. Emekli albay. Yalnız yaşıyor. Resim yapıyor. Poyraz’ın zor zamanında Sinan ‘a sahip çıkan Cevher iyi kalpli sevimli bir ihtiyar.60 yaşlarında emekli bir albay. Poyraz’ın alt komşusu. Tam bir İstanbul beyefendisi. Resim yapar, şiir yazar. Tiyatroya ve tarihe de meraklıdır.

İSMAİL DÜVENCİ KİMDİR?
İsmail Düvenci 1947 yılından Hatay’da doğdu. 1966 yılında konservatuvardan mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başladı. İlk dönemlerde sinema ve tiyatroya yoğunlaşan oyuncu daha sonra TV dizilerinde yer almaya başladı. Zümrüt Düvenci ile evlidir. Ceyda Düvenci’nin babasıdır.Rol Aldığı Diziler: Umutsuz Ev Kadınları Parmaklıklar Ardında Dudaktan Kalbe OKS Anneleri İki Aile Binbir Gece Haziran Gecesi Kurtlar Vadisi Tatlı Hayat Mahallenin Muhtarları

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

POYRAZ KARAYEL’DE NELER OLDU?

Poyraz Karayel’in yeni bölümünde bu hafta, Bahri’nin torunu hakkındaki sırrı öğrenmesi ortalığı karıştırdı.  Bahri Sadreddin’i ve Songül’ü evden kovar. Sadreddin ise tüm bu olanlardan Poyraz’ı suçlamaktadır, Poyraz’ın tüm bunları bile bile yaptığını iddia etmektedir.
Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir?
Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır…

Haberin Devamı


 Poyraz Karayel 51.Bölüm Fragmanı

Haberin Devamı

Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir?

Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır...

 POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bahri'lerin eline düşen Adil yolun sonuna gelmiştir. Bahri, Adil’i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek...

Ama bu Adil için gerçekten bir son olacak mıdır?

Haberin Devamı

Poyraz ve Ayşegül nihayet normal bir hayata dönüyor olmanın mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır. Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin’dir... Peki planının asıl amacı nedir?



POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!