Poyraz Karayel 49. yeni bölüm fragmanları yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 49. yeni bölüm fragmanları yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:30

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel bu akşam 49. bölümü ile ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Poyraz, ağabeyi Neşet Karayel ile karşılaşır. Abisi ile karşı karşıya gelen Poyraz, Adil Topal’dan intikam almak için nasıl bir yol izleyecek? Poyraz Karayel yeni bölüm detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu’nun başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Seyircilerin merakla bekledikleri Poyraz Karayel 49. bölüm fragmanı haberimizde.

Tolga Güleç ‘Poyraz Karayel’in kadrosuna dahil oldu

Poyraz Karayel 49. bölümünde Poyraz'ın ağabeyi rolünü canlandıracak yeni bir oyuncu dahil oluyor. Tolga Güleç, diziye Adil Topal’ın oğlu Neşet karakteriyle katıldı. Babasını canlandıran Adil Topal karakterine göre daha naif ve duygusal birini oynayan Güleç, yeni rolüyle bu akşam ekrana gelecek.

POYRAZ KARAYEL 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Poyraz Karayel 49. Bölümde neler yaşanacak? İşte dizisinin yeni bölüm detayları!

Yeni bölümde Poyraz, yıllar sonra görmediği abisi Neşet Karayel ile karşı karşıya gelir. Abisi tarafından kafasına silah dayanan Poyraz, Adil Topal’a karşı bakalım nasıl bir oyun oynayacak?

Haberin Devamı

Öte yandan Bahri Umman’ın Adil Topal’a karşı eline büyük bir koz geçmiştir. Büyük oğlu Neşet Karayel’in Bahri’nin yanında olduğunu duyan Adil Topal deliye döner.

Oğlunun Bahri’nin elinden geri almak için elinden geleni yapacaktır. Ancak Poyraz ve Bahri’nin Adil Topal’a karşı büyük bir planları vardır.

POYRAZ KARAYEL 49. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Bahri, herkesi evine toplayarak büyük sırrı ortaya çıkarmaya karar verir. Sevdiklerini korumak için ant içmiştir. Uzun zamandır gizlenen sırlar herkesin gözü önünde tek tek ortaya çıkacaktır.

Öte yandan Sadrettin iyileşir ve hastaneden taburcu olur. Eve geldiğinde kendini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Herkes Bahri’nin evinde toplandığı sırada oğlunu düşmanını elinden geri almak isteyen Adil, adamlarını gizlice Bahri’nin evine gönderir.

Bu akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak Poyraz Karayel 49. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!