Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanları yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanları yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 14:06

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel’in bu akşam yayınlanacak olan 48. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Dizide Sefer’in üzücü ayrılığı devam ediyor. Sema, Sefer'i aramaktan vazgeçmiyor. Adil Topal'ın Bahri ile ilgili yeni planları var? Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İntikamın, aşkın ve birbirinden ilginç entrikaların boy gösterdiği sevilen dizinin bu akşam 48. bölümü izleyici karşısına çıkacak. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Poyraz Karayel 48.Bölüm 3. fragman

Poyraz ve Bahri, Adil'e karşı!

Poyraz Karayel 48. yeni bölüm gelişmeleri

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Poyraz’ın yaka paça getirdiği Adil Topal, “Beni öldürürseniz Sefer’i bulamazsınız” demişti.

Adil Topal’ın bu sözleri Sema başta olmak üzere herkesin kafasını karıştırmıştı. Oradan kurtulmak için bu şekilde bir yem atan Adil’in bakalım bundan sonraki planı ne olacak? Adil’i bir kez daha elinden kaçıran Bahri’nin artık sabrı tükenmiştir. Bir yandan Sefer’in gidişi diğer yandan Adil’in kaçması Bahri’nin gücünü tüketmiştir.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 48.Bölüm 2. fragman

Zülfikar'dan "Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme" Türküsü..

Babasının Adil karşısında pes etmesine dayanamayan Ayşegül, bu durumu düzeltmek için Poyraz’dan yardım ister. Bugüne kadar hiç istemediği bir istekte bulunan Ayşegül, Poyraz’ı şaşkına çevirir.

Olaylar bu şekilde gelişirken, Poyraz ve ekibi Adil’in tek bir zayıf noktası olan Poyraz’ın abisi Neşet Topal’ı bulmuştur. Adil’in elinden kaçan Neşet Topal’ı bir yandan Poyraz diğer yandan Adil aramaya başlar. Sefer’in yaşadığından emin olan Sema da bu işin içine atılır. Neşet Topal’ı Adil’e vererek Sefer’i kurtarabileceğini düşünmektedir. Bakalm Nejat Topal’ı ilk kim bulacak?

Poyraz Karayel 48.Bölüm 1. Fragmanı

Her zaman birlikte gittikleri bir yere bu kez Sefer’siz giden Zülfikar ise büyük üzüntü yaşar. Can dostunun gidişi onu derinden sarmıştır. Duyduğu acıyı "Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme" türküsü ile dile getirir.

Merak ettikleriniz için bu akşam saat 20:00’da Kanal D ekranlarına gelecek olan Poyraz Karayel 48. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!