Poyraz Karayel 46. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 46. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:52

Poyraz Karayel dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı. İntikamın, aşkın ve birbirinden ilginç entrikaların boy gösterdiği sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde bakalım neler olacak? Poyraz yaşadığı büyük şok karşısında ne yapacak? Sefer’in başı beladan kurtulabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Haberin Devamı

Başrollerini ekranların başarılı isimlerinden Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu’nun paylaştığı sevilen dizi Poyraz Karayel her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatacak.

Yepyeni muhteşem bölümleri ile Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Poyraz Karayel, heyecanlı, bol entrikalı ve etkileyici bir senaryo ile her bölümünde izleyicilere unutulmaz bir dizi keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Gerek oyuncu kadrosu gerek ilginç senaryosu ile ilk bölümünden itibaren tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam ki bölümünde heyecan dolu nefes kesen sahnelere hazır olun!

Poyraz Karayel 46.Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 46. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel’in yeni bölümü için heyecan dorukta! Bu akşam seyirci ile buluşacak olan yeni bölümde bakalım neler yaşanacak?

Salih'in ölümü Poyraz'ı sarsacaktır. İçinde bu zor durumdan kurtularak yaşananları Ayşegül'e anlatmaya cesaret edemez. Çıkmazın için girmiştir.

Aslı ise bu cinayetten Poyraz’ı sorumlu tutar. Olanları Ayşegül’e anlatır. Ancak Ayşegül hiç beklenmedik bir davranış sergiler.

Poyraz Karayel 46.Bölüm Fragmanı - 2

Adil’in Şimdi ki hedefi Sefer ve Sema!

Kendisine doğrultulan silah karşısında korkuya kapılan Meltem, canını kurtarmak için Adil Topal’ın kızı olduğunu itiraf eder. Babası ile ilk kez karşı karşıya gelmiştir.

Ancak orada yalnız Meltem yoktur. Meltem’i takip ederek oraya Bahri’ler de gelmiştir. Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu olay Adil’in geçmişte yaşadığı korkular ve gerçeklerle yüzleşmesine neden olacaktır.

Adil'in şimdiki hedefi Sefer’dir. Ancak oyununu Sefer üzerine mi yoksa Sefer’in en çok değer verdiği Sema üzerinde mi oynayacak merak ediliyor.

Herkesin merakla beklediği Poyraz Karayel’in bu akşam yayınlanacak olan 46. Bölümünü sakın kaçırmayın!

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Sadreddin vurulmuş ve ağır yaralı biçimde hastaneye kaldırılmıştır. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği ne kadar eski mafya babası varsa toplar. Amaç Adil’e ulaşacak bir yol bulmaktır.

Haberin Devamı

Bahri ve adamları nihayet Adil’in şantaj kasetleri çekmek için düzenlediği bir partinin yerini öğrenirler. İçeriye casus olarak sızmaya Meltem gönüllü olur. Ama Meltem’in bu cesareti ona fazlasıyla pahalıya patlayacaktır...

Ayşegül ve Poyraz Sadreddin’in vurulmasının şoku yanında kendi hesaplaşmalarına da devam etmektedir. Ayşegül ne derse desin Poyraz doktoru öldürdüğünden dolayı pişman değildir.

BAKMADAN GEÇME!