Polisten kaçtı, dizi hastası veznedara yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Polisten kaçtı, dizi hastası veznedara yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2012 15:00

Kıbrıs Rum yönetiminde televizyon dizilerinde oynayan 54 yaşındaki ünlü bir aktör, uyuşturucuya para yetiştiremeyince, film makyajı hileleriyle kılık değiştirip üç banka soydu.

Haberin Devamı

Rum aktör, son icraatında, sıkı dizi izleyicisi bir kadın veznedara çattı. Silah doğrulttuğu kadın veznedar, peruk, takma sakal ve gözlüklü olmasına rağmen soyguncuyu anında tanıdı.

Kimliği AB yasaları çerçevesinde gizli tutulan aktör, bir süredir Rum polisinin belalısı olmuştu. Lefkoşa Rum kesiminde iki ay içinde üç silahlı banka soygunu gerçekleştiren soyguncu, güvenlik kameralarında net olarak görülmesine rağmen, kılık değiştirmesi nedeniyle izini kaybettiriyordu.

Peruk ve takma sakal takan ve yüzünü de büyük bir koyu renkli güneş gözlüğü ile kapatan aktör, hafta başında Lefkoşa’da Kooperatif Bankası’nın Şeri semti şubesine girdi. Banka içerisindeki güvenlik görevlisi ve müşterileri tehdit eden soyguncu, veznedara elindeki silahı doğrulttu ve “Paraları bu çantaya doldur” dedi.

Haberin Devamı

PAPAZIN OĞLU ÇIKTI

Veznedar genç kadın, soyguncunun isteğini yerine getirdi ve çekmecedeki 13 bin Euro’yu verdi.

Ancak sıkı bir dizi izleyicisi veznedar kadın soyguncuyu tanımıştı. Soyguncu bankadan hızla uzaklaşırken, veznedar kadın olay yerine gelen polise hırsızın açık kimliğini söyledi.

Polis, bir kilise papazının oğlu olan 54 yaşındaki soyguncuyu evinde yakaladı. Uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı aktör, ekonomik sıkıntıya girmesi nedeniyle üç banka soyduğunu itiraf etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!