Petek Dinçöz oğlu Aslan'ın fotoğrafını paylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Petek Dinçöz oğlu Aslanın fotoğrafını paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:26

2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, sonunda oğlu Aslan’ın yüzünü sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü sunucu ve şarkıcı Petek Dinçöz 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile dünya evine girmişti. Bu evliliğinden oğlu Aslan’ı dünyaya getiren ve oğlunun fotoğraflarını paylaşmayan Dinçöz, sonunda Instagram hesabı üzerinden oğlu Aslan’ın fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar…

Eski manken ve sunucu olan şimdilerde ise kariyerine şarkıcılıkla devam eden Dinçöz, daha önce oğlu Aslan’ın fotoğraflarını paylaşırken yüzünü göstermemeye özen gösteriyordu. Dinçöz, hayranlarını şaşırtarak oğlu Aslan’ın fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden yayınladı.

Petek Dinçöz oğlu Aslanın fotoğrafını paylaştı

Oğlu Aslan’ın yüzünün göründüğü fotoğrafı paylaşan Dinçöz, fotoğrafa not iliştirmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Dinçöz fotoğrafın altına; “Aslan hepinize iyi haftalar diliyor daha henüz diş çıkarmadık diş etleri çok kaşınıyor ne yapabilirim jelleri denedim başka önerisi olan varmı?” şeklinde not ekledi.

Petek Dinçöz Kimdir?

Gerçek adı Didem Ezgü olan Petek Dinçöz, 29 Mayıs 1980 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

Kariyerine manken olarak başlayan Dinçöz, dizi film ve sinema filmlerinde rol aldı. Ayrıca bir çok televizyon programında da sunuculuk yaptı. Daha sonra mankenliği bırakarak kariyerine şarkıcılık ile devam eden Dinçöz, çocuk yaşta babasını kaybetmiş ve 14 yaşına kadar İzmir’de yaşamıştır.

1997 yilinda katıldığı Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. oldu aynı zamanda Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilip 2 yıl eğitim görüp 1999 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli'de seçilmiştir. Yakaladığı bu başarı neticesinde film teklifleri alan Dinçöz, 1998 yılında mankenliğe başlamış ve aynı yılda başlayan “Sırılsıklam” dizisinde rol almıştır. Ayrıca 2000 yılında yapılan “Zehirli Çiçek”te Tuğba Özay ve Çağla Şikel'le başrolleri paylaşmıştır. Ardından Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak görev almıştır.

1999 yılında mankenliği bırakarak Günay’da sahne almaya başlayan Dinçöz, Orhan Gencebay'ın yapım şirketinden çıkan ve aynı zamanda ilk teklisi olan “Bende Kaldı”yı Eylül 2001'de piyasaya çıkardı. “Bende Kaldı” çok başarılı oldu ve 2002'de düzenlenen 8. Kral TV Video Müzik Ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Şubat 2003'te yapilan Kral TV Video Müzik Töreni'nde Petek Dinçöz, 2002 yılının En İyi Fantezi Kadın Şarkıcısı seçildi.

BAKMADAN GEÇME!