Penisine bakıp takımını söylerim

Güncelleme Tarihi:

Penisine bakıp takımını söylerim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2005 01:47

Tempo Dergisi’ne konuşan sünnet duayeni Kemal Özkan, ‘FB’lide ucu yapışık, BJK’lide dar olur, hiçbir problemi yoksa GS’lidir’ diyor. Özkan, geçtiğimiz günlerde penis boylarıyla ilgili olarak yapılan araştırmayı da yorumladı.

Ne diyorsunuz bu araştırmaya?

- Bence doğru değil. Çinlilerinki genellikle ufak olur. Çok Koreli ve Çinli sünnet ettim. Ama Almanlarda acayip uzundur. Fakat bir işe yaramaz. Bu, bir basınç meselesi. Örneğin, bizim Naim’le Halil’in kaldırdığı halteri uzun boylu kaldırabilir mi?

Aslında kısa olması iyi mi diyorsunuz yani?

- Çok kısa da iyi değil. Orta boy en iyisi. 113 bin sünnet yaptım. Aralarında çok anormal olanlar da var. Erekte değilken dahi penisi 8-10 cm olan küçük çocuklar gördüm. Çocuk yaşta 3-4 cm’dir. Bir de küçükler var. Ama yağlı vücutlu olup içeride saklayanlar da var. Onlarınki de küçük görünebilir; ama bu korkulacak bir şey değil. Bunu şöyle ölçebiliriz. İnsan parmağı, göz, kaş ne kadar gelişirse, penis de o kadar gelişir. Dolayısıyla Hong Kong’luya katılmıyorum. Çok Çinli, Koreli sünnet ettim. Öyle acayip bir şey göremedim. Ama zenci sünnet ettim, acayipti. Almanlar ama büyük yani...

Türklerin durumu nedir?

- Ortalardadır. Doğu Anadolu’dan birinci olacaklar da çıkar ama. Bir de zeká engelli çocuklarda çok büyük olur.

Zekáyla alakası var mı peki büyüklüğün?

- Yok. Allah bir yerden alıp, başka yere veriyor herhalde.

En kısa millet hangisi peki?

- Bana sorarsan Uzakdoğu’dan gelenlerinki oldukça kısa.

Penis boyu neyle alakalı sizce?

- Allah’ın yarattığı bir şey; bilemem. Ama güç olarak bence en ideali Türklerde. Seks yönünden. Orta boylu ve kalın, yani uzun boylu ve solucan gibi değil.

Boyu değil işlevi önemli lafı yalan mı?

- Muhakkak işlevi önemli; ama boy da karar olmalı yani.

Bir de şu basınç meselesi kafamıza takıldı...

- Ereksiyonda kalma süresi uzun. Bu, eşin de mutlu olmasını sağlar.

Herhangi bir uzvumuzdan penis boyu tahmin edilebilir mi?

- Bir gün Zeki Müren burnu büyük olanın orası da büyük olur demişti. Bu hususta fikir beyan etmek zor. Bizim alanımız dar.

Parmaklarla var mı?

Mutlaka doğru orantılıdır. Parmaklar uzunsa, o da uzun olabilir. Burnu uzunsa nispeten o da uzundur. Ama mesela 30 senedir kullandığım halde hálá nedenini çözemediğim bir görüşüm var. Çocuğa bakıp takımını söylerim. Fenerbahçelide ucu yapışık olur. Hiçbir problemi yoksa Galatasaraylıdır. Beşiktaşlının ucu dar olur.

Büyük olması avantaj mı?

Değil. 20 santimden büyük olması da pek iyi değil. Neden sünnetli erkekler revaçta. Çünkü glas dediğimiz penisin başı, üzerindeki deri atıldıktan sonra sertleşip daha az duyarlı hale geliyor. Sünnet derisi glası kapalı tuttuğu için sünnetsiz bir erkeğin hassasiyeti daha yüksektir. Sünnetli bir erkek, klitoris orgazmına yakın bir zevk yaşıyor aynı zamanda. İkinci olarak sünnetlide koku yoktur. Ecnebilerde koku vardır. Teke kokusu gibidir. Glasla derinin arasında smagma var. Bunun özelliği deriyi nemli tutmak için ifrazat yapması. Bu da orada kokuşma yapar. Gerçi ecnebiler her sabah yıkayıp temizliyor bunu artık.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!