Pembe tutkusu bitmiyor

Güncelleme Tarihi:

Pembe tutkusu bitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Açık koyu pembeler, gül pembesi, allık pembesi, çingene pembesi, toz pembe ve daha aklınıza gelebilecek her tonda pembe, kadınların gardıroplarına hükmediyor.

Çevreciler ve politikacılar dünyanın geleceği konusunda karanlık bir tablo çiziyorlar. Doğal afetlerin gezegenimiz için büyük bir tehlike oluşturduğunu söylüyorlar. Moda yaratıcıları ise pespembe bir dünyaya imzalarını atıyorlar. 1999 yaz döneminin en gözde renkleri pembenin değişik tonları oldu. Nereye baksanız gözünüze pembe giysiler ilişiyor. Özellikle jet sosyete mensup kadınlar için pembe vazgeçilmez bir renk oldu.

Yeni doğacak bebeklerin kız oldukları öğrenilirse onlar için pembe giysiler, örtüler ve çeşitli eşyyalar hazırlanırdı. Günümüzün güzel kadınları da kendilerini yeni doğmuş birer kız bebek gibi hissedebilirler. Bunu sağlamak için de sadece pembe giymeleri yeterli. Zaten hem çocukluklarında hem de ilk gençliklerinde pembe giyenler bunun etkisini biliyorlar.

Evet, elbiseden çantaya, ayakkabıdan makyaja kadar pembe bu yıl da kadınların en gözde rengi oldu.

Pembe bir dünya

Son günlerde Avrupa başkentlerinde düzenlenen davetlerde de kadınlar pespembe bir dünyanın temsilcileri oldular. Elizabeth Hurley, Julia Ormond, Ellen Barkin, Rachel Griffiths, Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones, Betsey Johnson, Rita Wilson, Tiffany Amber Thiessen ve Heidi Klum, pembe modasını öncelikle benimseyen ünlü kadınlardan sadece birkaçı.

Nicole Kidman, Patsy Palmer ve Helena Christensen de pembe tutkunları. Evlilik konusunda geleceği pek de parlak olmadığı iddia edilen, Camilla Parker Bowles bile ilerleyen yaşına rağmen gençlere daha çok yakışan pembe rengi kendine uygun görüyor. Bizde de ünlü isimler pembe modasını yakından takip ediyorlar.

Belki de pembeler içinde daha iyimser olabileceklerini düşünen kadınlar moda yaratıcılarının pembe tutkusunu benimsediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!