Pazar günlüÄŸü

Güncelleme Tarihi:

Pazar günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 16:59

İstanbul’un iki gözde alışveriş merkezi İstinye Park ve Kanyon, geçtiğimiz pazar günü yine dolup taştı. Ziyaretçiler arasında ünlü isimler de vardı.

Haberin Devamı

Galibiyeti kutladılar       Â

Sivassporlu futbolcu Michael Petkovic ve Galatasaraylı Harry Kewell, geçtiğimiz gün birlikte İstinye Park’a geldi. Ligdeki son maçları galibiyetle sonuçlanan iki takımın oyuncuları, önce yemek yedi, ardından yılbaşı alışverişi yaptı.

Bütün kızlar toplandık Â

Eşi Musa Aytun ile boşanma davaları dev am eden Seren Serengil, yaşadığı zor günleri arkadaşlarının desteğiyle atlatmaya çalışıyor. Serengil önceki gün Elif Güvendik’in de aralarında bulunduğu bir grup kız arkadaşıyla İstinye Park’ta buluştu. Masa Restoran’da yemek yiyen arkadaşlar, uzun süre burada oturup sohbet etti.

Kızlarıyla buluÅŸtu   Â

Defne Samyeli ile 14 yıllık evliliği bitme noktasına gelen ve boşanma davası halen süren mimar Eren Talu, pazar günü kızları Derin ve Deren’i de alıp Kanyon’a gitti. Üçlü, yemek yedikten sonra sinemaya girerek keyifli bir gün geçirdi.

Tıpkı annesi

Haberin Devamı

Adnan Taşpınar’ın eşi Indhira Taşpınar, pazar günü oğluyla İstinye Park’taydı. Saçları ve giyim tarzlarıyla birbirlerine tıpatıp benzeyen anne-oğul, mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!