Paramparça 64. bölümde şoke eden sahne

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 64. bölümde şoke eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 23:59

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Paramparça dizisi izleyenleri yine ekranları başına kilitledi. Star Tv'de yayınlanan dizide hareketli dakikalar yaşandı. Paramparça dizisi 64. bölümde yaşaanan sürpriz gelişmeler yaşandı.Paramparça dizisi ile ilgili gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Pazartesi günleri yayınlanan dizi bomba gibi bir bölümle ekranlardaydı. Paramparça 64. bölüm Cihan ve Ozan arasında soğuk rüzgarlar esti.

PARAMPARÇA DİZİSİ  64. BÖLÜM İZLE

O, Senin çocuğun değil!

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

İntikam için Candan'la işbirliği

Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Boşanmak istiyorum!

Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 2 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

 

PARAMPARÇA 64. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

PARAMPARÇA OYUNCULARI

Erkan Petekkaya - Cihan
Ebru Özkan - Dilara
Barış Falay - Harun
Ahu Yağtu - Candan
Şükran Ovalı - Psikiyatrist Ayşe
Nursel Köse - Keriman
Alina Boz - Hazal
Leyla Tanlar - Cansu
Cemal Hünal - Alper
Tolga Tekin - Özkan
Hümeyra - Maide
Burak Tozkoparan - Ozan
Civan Canova - Rahmi

BAKMADAN GEÇME!