Paramparça dizisinin 64. bölüm fragmanına Harun damgası!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisinin 64. bölüm fragmanına Harun damgası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 09:32

Paramparça 64. bölüm fragmanında herkesi çok şaşırtacak. Paramparça'nın yeni bölümünde Harun ve Dilara arasında kuşku başlıyor. Harun çocuğun kendisinden olmadığını düşünmeye başlar ve kafasında kurdukça kurar. Bunun üzerine Dilara iyice rahatsız olmaktadır. Maide Hanım'ın hain planları bu ikili üzerinde devam etmektedir. peki Paramparça 64. yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Paramparça 64. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde aile gitgide parçalanmaya devam edecektir. Cihan'ın Ayşe'ye olan aşkı Dilarayla boşanma yoluna girmesine sebep olur. Bunun üzerine Dilara kendini iyice Harun'a itecektir.Peki Paramparça 64. bölüm fragmanında başka hangi detaylar var?

Paramparça 64. Bölüm fragmanıyla bu hafta nefesleri kesecek. İzleyenlerin ekranlara tutulacağı bu yeni bölümde aile gitgide parçalanmaya devam edecektir. Cihan'ın Ayşe'ye olan aşkı Dilarayla boşanma yoluna girmesine sebep olur. Bunun üzerine Dilara kendini iyice Harun'a itecektir. Ozan'ın intikamı dizinin yeni bölümünde başrol oynayacak. Ozan annesinin Harun'a olan aşkını tamamen öğrenince Candan'la beraber annesine karşı intikam planı yapar. Bunun üzerine Cihan, Ozan'a karşı iyice çileden çıkacaktır. Deniz ise yeni bölümde Cansu'ya olan aşkını iyice takıntı haline getirmiştir. Nereye baksa Cansu'yu gören Deniz ne yapacağını bilmemektedir. İşte Paramparça yeni bölüm fragmanıyla sizlerle...

Haberin Devamı

Paramparça dizisinin 64. bölüm fragmanına Harun damgası

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

PARAMPARÇA 64. BÖLÜM FRAGMANI

Paramparça son bölüm izlemek için tıklayınız!

PARAMPARÇA OYUNCULARI

Erkan Petekkaya - Cihan
Ebru Özkan - Dilara
Barış Falay - Harun
Ahu Yağtu - Candan
Şükran Ovalı - Psikiyatrist Ayşe
Nursel Köse - Keriman
Alina Boz - Hazal
Leyla Tanlar - Cansu
Cemal Hünal - Alper
Tolga Tekin - Özkan
Hümeyra - Maide
Burak Tozkoparan - Ozan
Civan Canova - Rahmi

BAKMADAN GEÇME!