Özge Ulusoy pilates eğitmenliğine başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy pilates eğitmenliğine başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 21:32

Ünlü pilates eğitmeni Ebru Şallı’ya yeni rakip çıktı. Ünlü manken Özge Ulusoy, pilates eğitmenliğine soyunuyor. Nisan’da katılacağı bir program dahilinde sertifika alacak olan Ulusoy’un pilates eğitmenliğine başlayacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Pilates denilince akla ilk gelen isim olan ünlü manken, jimnastikçi Ebru Şallı’ya yeni bir rahip geliyor. Meslektaşı ünlü model Özge Ulusoy da pilates eğitmenliğine soyunuyor.

Gelen bilgilere göre Özge Ulusoy, Nisan’da düzenlenen program dahilinde bir eğitime katılarak sertifika alacağı ve ardından pilates eğitmenliğine başlayacağı öğrenildi. İddialara göre özel hayatında haftada en az gününü spor yaparak geçiren ünlü manken Özge Ulusoy, pilates eğitmeni olmaya karar vermiş, bu sebeple sertifikalı bir eğitim programına başvurmuş.

Bu doğrultuda 9-10 ve 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitimi ünlü manken de katılarak pilates eğitmenliği sertifikasını alacak. Aldığı sertifika sayesinde birçok yerde pilates dersleri vermeye hak kazanacak olan Özge Ulusoy, meslektaşı Ebru Şallı gibi yeni bir gelir kapısı açacak.

Haberin Devamı

Katıldığı defiler ile birlikte reklam, sosyal medya ve kendi özel tasarımlarının yer aldığı markası ile ek kazanç sağlayan Özge Ulusoy, pilates dersleri ile birlikte cebin dolduracağa benziyor.

Özge Ulusoy pilates eğitmenliğine başlıyor

Özge Ulusoy kimdir?

28 Ekim 1982 Ankara doğumludur. 2003 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olacak ün kazanmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü’nü kazanarak ortaokul ve liseyi burada tamamlamıştır.

Üniversiteyi ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Bölümü’nde tamamlamıştır. 2001 yılında Amerikan Elite Modellik Ajansı’nın düzenlediği yarışmaya katılmış ve dereye elde etmiştir. Bu derecenin ardından Gaye Sökmen Ajası’na kayıt olmuştur.

2003 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olarak, Panama’da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmiştir. Uğurkan Erez ile tanıştıktan sonra profesyonel modelliği adım atmıştır. Cengiz Abazoğlu’nun defilesi ile ilk kez podyuma çıkmıştır.

Ardından Cemil İpekçi, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Özgür Masur ve Gamze Saraçoğlu gibi birçok modacının defilesine çıkmıştır. Oyunculuk alanında da birçok başarılar elde eden Ulusoy, 2007 yılında Senin Uğruna, Arka Sokaklar, Ateşe Yürümek, Kutsal Damacana: Draccola gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!