Özel uçakla Meksika’ya gittiler

Güncelleme Tarihi:

Özel uçakla Meksika’ya gittiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2010 09:47

Haberin Devamı

Evde kocasına giyecek 

Bir yılbaşı partisinde “kardan kadın” kostümüyle sahneye çıkan Katy Perry, “Bu kostümü evde Russell’a da giyeceğim” dedi.

Kiis FM yeni yılı günler öncesinden kutladı. Los Angeles’ta düzenlenen yılbaşı partisinde başta Katy Perry, Selena Gomez ve Luciana Caporaso olmak üzere birçok ünlü isim sahne aldı. Gomez şalvarı anımsatan bir kıyafetle sahneye çıkarken, Perry şovunu “kardan kadın” kostümüyle sundu. Şovun ardından kostümüyle ilgili soruları yanıtlayan güzel şarkıcı, “Gerçekten çok sıcak tutuyor. Yediğiniz yemekleri saklamak için de iyi bir kıyafet. Bunu evde eşim Russell (Brand) için de giyeceğim” dedi.

Yemekleri beğenmedi ama...
Genç şarkıcı Justin Bieber, yeni albümü “My World Acoustic”i tanıtmak için İngiltere’ye gitti. Ülkenin soğuk havasını ve yemeklerini hiç beğenmediğini, kızları ise güzel bulduğunu söyleyen Bieber, geçtiğimiz akşam bir restorandan çıkarken görüntülendi. Beğenmediği yemeklerden yiyen 17 yaşındaki şarkıcı, ağzını silmeyi unutunca objektife işte böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Dayak yemedim!
Britney Spears, bir süredir aşk yaşadığı Jason Trawick tarafından dövüldüğü haberleri hakkında bir açıklama yaptı. ‘Dayak haberlerinin asılsız olduğunu’ belirten ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gece de Trawick’le eğlenmeye çıkarak objektiflere mutluluk pozları verdi.

İlk evlenen
ben olacağım
“Alacakaranlık” serisinin oyuncularından Ashley Greene, Cosmopolitan dergisinin yeni yıl sayısına kapak oldu. Şarkıcı Joe Jonas’la aşk yaşayan 23 yaşındaki oyuncu, dergideki röportajında “Ben arkadaşlarım arasında ilk evlenen olacağım” dedi.

Alkol tedavisine
birayla gitti
Uyuşturucu ve alkol tedavisi gören Lindsay Lohan, geçtiğimiz gün rehabilitasyon merkezine giderken görüntülendi. Tedavi sürecinde alkol alması yasak olan ünlü oyuncu, elindeki alkolsüz birayla objektife takıldı.

Her şey yolunda
1992 yapımı “Afterburn” filminin yeniden çevriminde rol alacağı söylenen Gerard Butler, geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda görüntülendi. İskoç oyuncu, paparazzilere el işareti yaparak ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Haberin Devamı

Festival güzeli
Fransız oyuncu Marion Cotillard, Marakeş Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. Festival kapsamında düzenlenen partileri kaçırmayan ve oldukça keyifli vakit geçirdiğini söyleyen 35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz akşam kırmızı halıda Dior marka elbisesiyle boy gösterdi.

Umurunda değil
Jessica Alba, poz verdiği Michigan Avenue dergisine güzellik sırlarını anlattı. Günlük kullandığı makyaj malzemelerinin bir kirpik kıvırıcı, kapatıcı ve krem allıktan ibaret olduğunu söyleyen oyuncu, “Annem sabahları bir saatini makyaja ayırırdı ama ben onun gibi değilim. Tüm hayatımı güzelliğim için endişelenerek geçiremem. Bazen güneş gözlüğünüzü takıp, bunları umursamamanız gerekir” dedi.

Haberin Devamı

Paparazzi gören 
havluya sarılır
Miami’de tatil yapan Nicky Hilton, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla güneşlenirken objektife takıldı. Hilton otellerinin varisi, üstsüz güneşlenirken görüntülendiğini fark edince hemen havlusuna sarındı.

40 çift ayakkabı aldı!
Blake Lively, “Gossip Girl” dizisinin New York’taki çekimlerinden fırsat bulur bulmaz soluğu Fransa’da aldı. Geçtiğimiz gün Paris’teki mağazaları dolaşan genç oyuncu, bol bol alışveriş yaptı. Lively, Christian Louboutin mağazasından da tam 40 çift ayakkabı satın aldı. Güzel yıldız, paparazzilerin soruları üzerine ayakkabılardan bazılarını arkadaşlarına hediye edeceğini söyledi.

Aşk öpücüğü
“Twilight” serisinin yeni filmi “Breaking Dawn”un çekimleri devam ediyor. Öpüşme sahneleriyle MTV Film Ödülleri’nde iki yıl üst üste “En İyi Öpüşme” ödülünü alan Robert Pattinson ve Kristen Stewart, geçtiğimiz gün Brezilya’da yeni bir öpüşme sahnesi çekerken paparazzilerin objektifine takıldı.

Haberin Devamı

Özel uçakla Meksika’ya gittiler
Britney Spears ve sevgilisi Jason Trawick, özel bir uçakla Meksika’ya gitti. 2 Aralık’ta 29. yaş günün kutlayan ünlü şarkıcı, Meksika’da sevgilisiyle kısa bir tatil yapacak. Spears’in yeni albümü ise 2011 Mart ayında raflardaki yerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!