Özel bir hediye

Güncelleme Tarihi:

Özel bir hediye
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hediyeler özeldir... Kime ne hediye verdiğiniz önemlidir. Four Seasons Hotel İstanbul'un değerini sadece sizin bildiğiniz hediye çekleriyle, neden sevdiklerinize brunch, akşam yemeği, otelde bir hafta sonu ya da evlenen dostlarınıza balayı suiti armağan etmiyorsunuz?

Moda renkler

Oriflame, '98 Sonbahar Kataloğu'nda yer alan Visions serisi ile makyajda moda renkleri belirledi. Mor, bordo ve kahverengi... Bordo çekiciliği, kahverengi dişiliği, mor ise seksiliği ifade ediyor.

Konukların gözdesi

Mega Residence İstanbul; Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı, 15 standart, 15 mutfaklı suit olmak üzere toplam 30 oda kapasitesiyle sıcaklık ve konforu birarada sunuyor. İş ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da kent dışı konukların gözdesi bir mekan. Geçtiğimiz günlerde konser vermek için Türkiye'ye gelen George Moustaki'de Mega Residence'daydı.

Perdede, panoda, her yerde

Hem yumuşak, hem sık doku özelliğine sahip olan Taç güpür, değişik kullanım alanları için değişik enlerde ve bant şeklinde piyasaya sürüldü. Perdeye, pano kenarlarına, eteğe dikilebiliyor, kuşak ve farbela yapılabiliyor.

Günlük bakım

Yaz aylarında güneş ışınları, deniz, havuz gibi olumsuz dış etkenlerden yıpranan saçlarınızı korumak için bakım yapmayı ihmal etmeyin. Normal ve yağlı saçlar için besleyici özelliği kanıtlanmış kına özü, kuru saçlar içinse saç telini nemlendiren ve dış etkeneler karşı koruyan badem yağını formüllerine ekleyen Elidor saç kremlerini günlük bakımınızda kullanabilirsiniz.

İç çamaşırına son

Müjde Lux'ün Tanga Dantel modeli, kendinden külotlu ve koton ağlı olduğu için ayrıca çamaşır kullanılmasına gerek bırakmıyor. Hem gece hem gündüz kıyafetleriyle giyilebilen çorap, Lycra'lı yapısı sayesinde bacağı saran, şık olduğu kadar da kan dolaşımını rahatlatan özelliklere sahip.

Yeni kataloğa yabancı manken

Türkiye'yi ‘‘department store’’ anlayışıyla tanıştıran Yeni Karamürsel Mağazaları'nın bu yılki katalog çekimleri yabancı mankenlerle gerçekleştirildi. Ülke genelinde 37 mağazası olan YKM'de ailenin her üyesinin ihtiyaçlarını bulma şansınız var.

Selülide çözüm

Yağ kümeciklerini dağıtarak yağları serbest hale getirip, doğal yollardan vücuttan atılmasını sağlayan LPG kadınların en büyük sorunlarından biri olan selülit tedavisinde olumlu sonuçlar veriyor.

Birinciler belli oldu

Kemer Golf & Country Club'da gerçekleştirilen Beko-Conrad International 2. Pro-Am Golf Turnuvası sonuçlandı. Amatör golfçülerin oluşturduğu 28 takım arasında üç gün devam eden turnuvada ‘‘Atlantik 1’’ takımı birinciliği elde etti. Profesyoneller arasında ise ünlü golfçü Joe Carr, Nicklaus Hamilton ve Lawrie Rochester'den oluşan ‘‘H’’ takımı 148 puanla birinci oldu.

Görüntülü kapı telefonu

Kapınızı çalanı tanımak mı istiyorsunuz? İşte size bir fırsat. Kapıyı açmadan kapıdakini görebilirsiniz. İsterseniz renkli isterseniz siyah-beyaz görüntü veren ‘‘Görüntülü Kapı Telefonları’’ sayesinde, evinize döndüğünüzde zilinize basan son 16 kişiyi saat, dakika, saniye ile birlikte görebilirsiniz. OGSM marka telefonlar 80 ile 250 V arasında değişen şehir voltajında da çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!