Özcan şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Özcan şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2002 01:44

Özcan Deniz'in ‘‘Kolay Para Kazanma Klavuzu’’ adlı sinema filmi için değiştirdiği yeni tipi, hayranlarını ve dostlarını şaşırttı. Şimdiye kadar koruduğu ‘‘delikanlı’’ görünümünün tamamen dışındaki yeni haliyle Özcan Deniz, eleştiri oklarına maruz kaldı.

MAHSUN KIRMIZIGÜL


Film için İnanır da kadın elbisesi giydi

Film için yapmış. Kafasına yattıysa yapmıştır. İnsanlar özgürdür, ne yapmak istiyorsa yapsın. Film başka bir şey, herkes film yapamıyor bu zamanda. Kadir İnanır da film için kadın elbisesi giydi. Özcan'ın da film için rolü neyse o kimliğe bürünmesi gerektiğine inanıyorum...


EBRU DESTAN


Eski erkek arkadaşım yorum yapmam yanlış

Benim eski sevgilim, o yüzden yorum yapmak istemiyorum. En nihayetinde ayrıldığım erkek arkadaşım olduğu için konuşmam doğru olmaz. Kendi doğru bildiğini yapmıştır.


İBRAHİM ERKAL


Yakışanı yaptıysa ne diyebiliriz ki

Kendi tercihi, herkes özgürdür. İnsanın kendisine yakıştırdığı şey güzeldir, yakıştırıyorsa, öyle rahat ediyorsa yapsın. İnsanları yapmak istedikleri konusunda frenlememek lazım. Ama ben hiç öyle düşünemem, kendime yakıştırmam, o yakıştırdı demek ki.


ESİN MORALIOĞLU


Bence Özcan Deniz çok cesur adammış

Medeni cesareti için kutluyorum. Özcan Deniz, cesur adammış. Dünyadaki bütün starlar bunu yapıyor. Onların kendilerini yenilemesi güzeldir ve medeni cesarettir.


ALİŞAN


Delikanlılığa asla sığmayacak pozlar

Böyle bir şey yok olamaz. Hiç yakışmamış. Verdiği pozları hiç yakıştıramadım. Ayrıca delikanlılığın kitabını yazmadım falan demiş, delikanlılık imajıyla yaptıklarının hiç alakası yok. Bizim yaptığımız müziğe de yakışmaz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!